Categories: Гламур

Улюблена сумка Кейт Міддлтон та королеви Камілли: як вона виглядає

До королівських осіб завжди прикуто багато уваги. На їхні світські виходи звертають увагу не лише гості заходу, але й люди зі всього світу, а особливо – редактори модних сайтів. Fashion-видання вже достеменно вивчили гардероб принцеси Кейт й королеви Камілли, тож раді поділитися з вами їхнім улюбленим аксесуаром.

Кожен вихід королівських осіб заздалегідь планується й стилізується стилістом, який працює в Букінгемському палаці, пише Lady 24. Відтак ми вже знали улюблений стиль королеви Єлизавети, яка не обходилася без яскравих капелюшків. Помітно, що королева Камілла любить насичені кольори речей, а от Кейт Міддлтон найчастіше обирає класичне вбрання, яке підкреслює її фігуру.

Як виглядає улюблена сумка королівських осіб

Однак речі – це не повністю сформований образ. Важливу роль у довершенні відіграють аксесуари. Королівські особи не носять фешенебельні сумки від Bottega Veneta чи Jacquemus, втім доповнюють свої виходи класичними сумками в мінімалістичному дизайні.

Дружина принца Вільяма обожнює сумки від британського бренду Aspinal of London. Королівських осіб вони приваблюють 100% якістю. Сумки від цієї марки мають класичну стриманість. Компанія з 2000 року випускає шкіряні аксесуари, втім саме сумки відрізняються елегантністю та вишуканістю, яку так люблять монарші особи.

Найбільший успіх бренд отримав у 2013 році, коли Кейт Міддлтон вийшла у світ з сумкою Aspinal of London Midi Mayfair. Принцеса Уельська досі носить бездоганні кольори цих сумок, які пошиті під шкіру рептилії. Аксесуари є мінімалістичними, втім доволі вишукані.

Сумку Midi Mayfair також любить носити королева Камілла. Вона довершує нею свої образи незалежно від сезону, оскільки такий аксесуар пасує до всього – від легкого літнього плаття до теплого осіннього пальта.

Варто зазначити, що сумка Aspinal of London Midi Mayfair коштує 800 доларів (понад 32 тисячі гривень). Вона виготовляється з натуральної італійської шкіри та доступна аж в 26 кольорах та в трьох розмірах.

Романчук Микола

Recent Posts

Експерти назвали найбезпечнішу для туристів країну світу

Вирушаючи у нову подорож, тепер туристи дедалі частіше задумуються про свою безпеку. Останнє дослідження визначило…

6 хв. ago

На економіку Росії чекає обвал: що прогнозують аналітики — Bloomberg

Зростання економіки Росії під час війни досягло свого піку. Наступного року аналітики прогнозують державі-агресорці різкий…

18 хв. ago

Руслан Кравченко стане новим генпрокурором – фаворит Офісу президента замінить Андрія Костіна

Офіс президента вже визначив, хто замінить Андрія Костіна на посаді генерального прокурора. Джерела ЗМІ стверджують, що…

27 хв. ago

Водіїв настрахали: які автомобілі викрадають найчастіше

Як повідомляє МВС, з початку 2024 року в Україні було викрадено 765 автомобілів, найчастіше викрадають…

47 хв. ago

Оце так почалося: за дописи у Viber уже штрафують

Личаківський районний суд Львова визнав винною місцеву підприємицю в дрібному хуліганстві за нецензурну лексику у…

54 хв. ago

На війну можуть забрати ще мільйони чоловіків: скільки ще їх лишилося в Україні

В Україні тривають мобілізаційні процеси в рамках яких до лав Збройних сил України призивають військовозобов'язаних.…

1 годину ago