Categories: Гламур

Стилістка розкритикувала чорний костюм в якому Олена Зеленська прибула в США (фото)

Перша леді України Олена Зеленська разом зі своїм чоловіком, Президентом України Володимиром Зеленським перебувають з робочим візитом в США. Вчора, 22 вересня, подружжя прибули до Америки, де планують відвідати 79-ту сесію Генеральної асамблеї ООН, йдеться на офіційних сторінках пари.

На перших фото з США біля літака можна побачити, що для ділових зустрічей пані Зеленська одягла стриманий образ — костюм чорного кольору, який складався з оверсайз жакета і штанів прямого крою. Акцентом для свого образу Олена обрала кольорову шовкову хустку, яку зав’язала навколо шиї. Цього разу замість укладки Олена зібрала волосся у низький хвіст.

Олена Зеленська Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Персональний стиліст Яна Ткаченко пояснила, що образ Першої леді для візиту в США трішки додає їй віку.

Як пояснила стилістка, Олена Зеленська належить до типу світлого з невисоким рівнем контрасту — у неї світла шкіра, світле волосся, яке русяве від природи та зелені очі. Тому, за словами Яни Ткаченко, їй краще уникати образів чорного кольору.

“Кажуть, чорний колір пасує всім. Але це не зовсім так. Олена може його використовувати в своїх образах, він може бути базовим для неї. Але, на жаль, цей колір додає Олені мінімум 5, а то і 10 років. Тому його можна використовувати, але виключно з кольорами її індивідуальної кольоровоі палітри. А це молочний, екрю, блакитний тощо. Зокрема, це може бути, як найпростіший варіант — стилізувати костюм сорочкою світлого кольору. Або, як цього разу вона зробила, додала хустку в портретну зону і це, скажімо так, допомогло їй уникнути ось цих +10 років. Олені краще зупинятися на світлих відтінках, а якщо потрібен темний, то це завжди може бути, сірий, синій з середнім рівнем насиченості”, — пояснила стилістка.

Яна Ткаченко наголосила, що жінкам з типажем Олени Зеленської, світлим типом зовнішності, краще уникати чорного кольору. Наприклад, замість чорного може бути темно-сірий, сірий графітовий, синій, холодний коричневий, або шоколадний. Стилістка наголосила, що якби Олена Зеленська обрала, якийсь з вищенаведених кольорів, тоді б їй не довелося зайвий раз думати як стилізувати образ, щоб не додати собі зайвих років.

“Можливо вона носить чорний через дрес-код, який потребує захід, але я думаю, якби вона одягла сірий костюм було б набагато краще і ця б біла блузка світла, і хустка різнокольорова, були б точно доречними. Вона б тоді була свіжою, молодою. Вона і зараз молода, але чорний колір, на жаль, додає їй віку. Тому вона може його носити, але за рахунок хустки, або сорочки відтіняти свій типаж, підтримувати свою світлу шкіру і робити її більш молодою за рахунок правильних кольорів в портретній зоні. Але, все ж таки, навіщо стилізувати, якщо попередньо можна обрати інший колір костюма і не створювати велосипед”, — резюмувала Яна Ткаченко.

Романчук Микола

Recent Posts

Санкції не працюють: доходи від нафти і газу покривають витрати РФ на війну з Україною, — Гетманцев

Плановий розмір доходів бюджету РФ становить 35,1 трлн рублів. Про це у себе в Telegram повідомив голова комітету ВР…

49 секунд ago

Світ на порозі нової війни на Близькому Сході: США закликають Ізраїль зупинитися

США застерегли Ізраїль від розгортання повномасштабної військової операції проти ліванського угруповання "Хезбола". Як повідомляє Financial Times з…

21 хв. ago

Україні загрожує блекаут, якщо РФ вдарить по підстанціях біля АЕС

У разі російських ударів по підстанціях біля АЕС, які передають згенеровану електроенергію в мережу, в…

24 хв. ago

Президент Чехії вважає, що частина території України залишиться під окупацією РФ

19 місяців війни виснажили Європу, тому все більше партнерів просять Україну реально оцінювати шанси на…

30 хв. ago

Ховайте куртки: до України суне аномальна спека

Знову пекельні +30! До України суне аномальна спека з Туреччини та країн Балканського півострова. Синоптик…

33 хв. ago

Смачна проста закуска: рецепт лаваша з кисломолочним і звичайним твердим сиром

Лаваш із кисломолочним та твердим сиром — смачна та ситна закуска з підсмаженого лаваша та…

38 хв. ago