Categories: Гламур

Колишня Кличка прокоментувала “нетверезе” інтерв’ю і відповіла на закиди, що в неї стався зрив

Екснаречена українського боксера Володимира Кличка – американська акторка Гайден Панеттьєрі – вперше прокоментувала своє скандальне інтерв’ю, де користувачам здалося, що вона була “нетверезою”.

Зірка Голлівуду в Instagram зазначила, що бесіда з журналістами відбувалася, коли вона перебувала в не найкращому емоційному та фізичному стані. Річ у тім, що до знімань інтерв’ю Панеттьєрі майже не спала, адже доглядала за своїм собакою, який переніс хірургічне втручання. Окрім того, знімання тривали вісім годин, а далі ще годину вони розмовляли на камеру. Хоч акторка й була виснажена, однак інтерв’ю почалося добре. Однак вже наприкінці розмови представник Панеттьєрі зупинив знімання, адже вона недобре почувалася.

Гайден Панеттьєрі / Фото: instagram.com/people

“Я не спала два дні до знімань через одну з моїх собак, яка одужувала після невідкладної хірургічної процедури. Це були 8-годинні знімання, а потім інтерв’ю на камеру, яке мало тривати годину. Інтерв’ю почалося добре, і для відома, його початок не увійшов у версію People Magazine. Я була виснажена. Мій представник припинив інтерв’ю раніше, коли стало очевидно, що я зникаю, особливо, коли тема стала тяжкою”, – прокоментувала акторка.

Гайден Панеттьєрі просила журналістку переписати інтерв’ю, однак її запевнили, що в цьому немає потреби, мовляв, розмова була душевною, а всі проблемні моменти на відео просто відредагують. Фінальну версію відео акторка вже побачила, коли воно вийшло в прямому ефірі.

Гайден Панеттьєрі / Фото: instagram.com/people

“Ми запитали інтерв’юерку, чи можемо ми попрацювати ще один день або зробимо наступне інтерв’ю в Zoom. Вона запевнила нас, що це не потрібно, і що відчула, що це було емоційне та душевне інтерв’ю. Нам також сказали, що його відредагують і що це буде прекрасна робота. Журнал не отримує схвалення на зображення або відеоінтерв’ю перед їх запуском. Ми бачимо інтерв’ю, коли воно виходить у прямому ефірі”, – пояснила зірка.

Знаменитість також звернулася до хейтерів, які розкритикували її за інтерв’ю. Акторка нагадала, що відносно нещодавно пережила події, які її травмували. Чи вживає вона якісь ліки, чи ні – це стосується лише артистки та лікарів. Панеттьєрі подякувала всім за підтримку, а хейтерам порадила стежити за сказаним, адже це все впливає на психічне здоров’я.

Гайден Панеттьєрі / Фото: instagram.com/haydenpanettiere

“Горе впливає на всіх по-різному. Незалежно від того, чи я на ліках, чи ні, це не стосується нікого і це між мною і моїм лікарем. Я даю інтерв’ю для просування свого нового фільму, бо пишаюся цим. Реальна проблема тут – токсичність соціальних мереж та цикл новин, який керується кліком приманкою”, – відрізала акторка.

Романчук Микола

Recent Posts

Санкції не працюють: доходи від нафти і газу покривають витрати РФ на війну з Україною, — Гетманцев

Плановий розмір доходів бюджету РФ становить 35,1 трлн рублів. Про це у себе в Telegram повідомив голова комітету ВР…

11 хв. ago

Світ на порозі нової війни на Близькому Сході: США закликають Ізраїль зупинитися

США застерегли Ізраїль від розгортання повномасштабної військової операції проти ліванського угруповання "Хезбола". Як повідомляє Financial Times з…

31 хв. ago

Україні загрожує блекаут, якщо РФ вдарить по підстанціях біля АЕС

У разі російських ударів по підстанціях біля АЕС, які передають згенеровану електроенергію в мережу, в…

33 хв. ago

Президент Чехії вважає, що частина території України залишиться під окупацією РФ

19 місяців війни виснажили Європу, тому все більше партнерів просять Україну реально оцінювати шанси на…

40 хв. ago

Ховайте куртки: до України суне аномальна спека

Знову пекельні +30! До України суне аномальна спека з Туреччини та країн Балканського півострова. Синоптик…

43 хв. ago

Смачна проста закуска: рецепт лаваша з кисломолочним і звичайним твердим сиром

Лаваш із кисломолочним та твердим сиром — смачна та ситна закуска з підсмаженого лаваша та…

47 хв. ago