Categories: Гламур

Бред Пітт нарешті почав митися: що змусило його піти на такий серйозний крок

Згідно з інформацією, опублікованою в Daily Mail, Бред Пітт змінив свої звички під впливом своєї нової дівчини Інес де Рамон. Цю інформацію підтвердило джерело, близьке до оточення актора.

Раніше Пітт був відомий своєю недбалістю в особистій гігієні. Інсайдер повідомляє, що актор міг не приймати душ протягом кількох днів і часто ігнорував використання дезодорантів та одеколонів. Його волосся також рідко піддавалося миттю, що призводило до того, що він не завжди виглядав свіжо.

Бред Пітт: скрін з фільму

Проте, із моменту початку стосунків з Інес, Пітт почав змінювати свої звички. Вона стала важливим фактором, що мотивував його більше піклуватися про свій вигляд і гігієну.

Актор тепер регулярно приймає душ, використовує дезодоранти і одеколони, а також значно частіше миє волосся. Інес також вплинула на його вибір одягу та парфумів – тепер він дозволяє їй вибирати для нього одеколон, що робить його аромат приємнішим і сучаснішим.

Бред Пітт на SAG Awards

Бред Пітт також почав активно доглядати за своєю шкірою, використовуючи зволожувальні креми, а також приділяє увагу здоров’ю ротової порожнини, користуючись зубною ниткою.

Ці зміни зробили його не лише більш привабливим, але й комфортнішим у спілкуванні для його оточення. За словами джерела, ці нововведення в звичках Пітта дуже сподобалися його друзям і колегам, які тепер відзначають, що актор виглядає і пахне набагато краще, ніж раніше.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

54 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

55 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

57 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago