Categories: Гламур

Вона дуже хоче заміж: подрузі Бреда Пітта довелося укласти договір із друзями

Попри те що через два роки стосунків Бред Пітт нарешті почав виходити на червоні доріжки разом з Інес де Рамон, їхній роман залишається оповитий хмарою таємниці. Закохані майже не діляться подробицями стосунків. Тому їхнім фанатам доводиться задовольнятися лише рідкісними одкровеннями інсайдерів.

Таке затишшя пов’язане з небажанням актора виставляти своє особисте життя на загальний огляд. Інес з обранцем не сперечається. А щоб довести серйозність своїх намірів, вона навіть заборонила своїм друзям, сім’ї та колегам поширюватися про її стосунки з голлівудським ветераном. Як повідомило джерело Daily Mail, дійшло до того, що дівчина змусила близьких підписати угоди про нерозголошення інформації, щоб навіть найнезначніші подробиці про її роман із Бредом не стали надбанням широкого загалу.

«Інес сказала всім своїм друзям ніколи не розголошувати жодної інформації про неї або про них. Вона перестраховується, бо кохає Бреда і хоче, щоб він довіряв їй, оскільки сподівається в один прекрасний день вийти за нього заміж. Вона дійсно піклується про нього», – поділився інсайдер.

Жодної інформації. Фото: Getty Images

Кохана актора особливо дбає про те, щоб її обранець ненароком не подумав, що вона з ним тільки через його славу і гроші.

«Інес знає, що у Бреда великі проблеми з жінками, які багато базікають про свої стосунки. Він це ненавидить і вважає дурістю. Він завжди переживав щодо того, що жінки його використовують. Але Інес явно цього не робить, і він почувається з нею невимушено. А вона дуже обережна, щоб не сказати про нього жодного слова, бо хоче заслужити його довіру, щоб він спирався на неї та бачив у ній потенційну дружину. Вона в цих стосунках надовго і не хоче нічого зіпсувати з Бредом», – зазначив інсайдер.

Вона в цих стосунках надовго. Фото: Getty Images

Останніми роками дівчина демонструвала свою підтримку Пітту на тлі його безладного розлучення і безперервних судових розглядів з колишньою дружиною. Джолі та Пітт були разом близько десяти років, перш ніж зіграли весілля у 2014-му. Однак уже у 2016-му зірка фільму «Малефісента» подала на розлучення після бурхливої сварки на борту приватного літака. Пара була втягнута в суперечку з приводу опіки над шістьма дітьми, з якими Пітт зрештою втратив зв’язок. У 2019-му суд їх розлучив, але між експодружжям тривають майнові тяжби. Зараз артисти судяться за французький маєток із виноробнею Château Miraval, де відбулося їхнє весілля.

«Підтримка Інес показала Бреду, хто вона насправді як партнер. Це так багато значило для нього і зблизило їх. У Бреда було багато злетів і падінь, і Інес була його опорою протягом усього цього періоду. У неї справді добре серце», – цитує Daily Mail інсайдера.

Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images
Коломієць Надія

Recent Posts

Старих цін вже не буде: вартість популярного в Україні овочу зросла

В Україні ціни на цибулю почали зростати через рясні дощі, які призупинили збирання врожаю. Наразі українські фермери реалізують цибулю за…

3 хв. ago

Творці ChatGPT і iPhone працюють над смартфоном, який “струсоне галузь”

Легендарний колишній дизайнер Apple Джоні Айв у співпраці з OpenAI, що наробила останнім часом чимало галасу…

12 хв. ago

Пасажирка літака знайшла у їжі «сюрприз»: пілоту після цього довелось йти на аварійну посадку

Літак авіакомпанії Scandinavian Airlines, що прямував до Іспанії, здійснив аварійну посадку після того, як в…

21 хв. ago

Деякі області накриють дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня в Україні. Карта

В Україні погода на початку наступного тижня обіцяє ще бути по-осінньому теплою та сухою, але ближче до…

30 хв. ago

ТЦК більше вас не чіпатимуть: з’явилася важлива інформація для всіх військовозобов’язаних

В мережі з'явилась корисна інформація для військовозобов'язаних, оскільки в ній мова йде про переваги контракту в…

40 хв. ago

“Каятимуться, що були з ним”: екс-чиновник “Газпрому” – про росіян, які підтримали Путіна

Росіяни будуть каятися за те, що підтримували чинного правителя РФ Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю Sky…

50 хв. ago