Categories: Гламур

Покинута Томом Крузом донька та її бойфренд стали зірками випускного вечора – фото

Коли у 2012 році батьки Сурі Круз розлучилися, мати отримала над нею повну опіку, а з батьком вона більше жодного разу не бачилася. Причиною цього стало шалене захоплення Тома Круза саєнтологією. Релігія не дозволяє акторові спілкуватися з людьми, які не поділяють його віру, саме через це Том розлучився з Ніколь Кідман і Кеті Холмс, а також викреслив з життя єдину кровну дочку.

Проте дівчина й сама не захотіла зближуватись з батьком. Досягши повноліття, вона знайшла спосіб, як без скандалів ще більше віддалитися від Тома Круза, і просто змінила прізвище. Тепер вона має ім’я Сурі Ноель. Воно, до речі, було обрано невипадково, оскільки Ноель – друге ім’я Кеті Холмс.

Сурі віддалилася від Тома Круза. Фото: BackGrid

З мамою дівчина має особливий зв’язок. Вони ставляться одна до одної як найкращі подруги і весь час проводять разом. Однак нещодавно компанію їй склали однокласники, адже Сурі святкувала випускний. Дочка Тома Круза та Кеті Холмс закінчила школу Ла Гуардія у Нью-Йорку. 18-річна красуня потрапила до об’єктивів папараці разом із друзями перед святковим балом.

Перед святковим балом. Фото: BackGrid

Для урочистого вечора Сурі обрала кремово-бордову корсетну сукню в стилі бохо з квітковим принтом, що нагадує вінтаж. Дочка знаменитостей доповнила образ золотими босоніжками на шпильках, клатчем, кільцями та мінімалістичними пусетами, а також укладанням з легкими локонами та сяючим макіяжем.

Суцільні емоції. Фото: BackGrid

Поки випускники чекали початку вечора, на вулиці вони багато сміялися, обіймалися, робили пам’ятні знімки. І важко не помітити, що Сурі була у центрі уваги. З нею хотіли сфотографуватися не лише подруги, а й молоді хлопці. Однак пару їй на випускному склав її однокласник і музикант-початківець Тобі Коен. Пара йшла, тримаючись за руки, і мала чудовий вигляд разом. Проте чи пов’язує їх щось, окрім дружби, невідомо.

Сурі та Тобі Коен. Фото: BackGrid

Поки на Сурі чекають два безтурботні місяці літа, але потім їй доведеться знову вирушити на заняття. Дівчина вже визначилась із коледжем для вступу. Нещодавно вона з друзями зняла ролик, на якому всі вони були в толстовках з логотипом навчального закладу – університету Карнегі-Меллон, який знаходиться в Піттсбурзі. Яку спеціальність обрала дочка Кеті, вона не уточнила, але відомо, що їй подобається мода та мистецтво. Вона не тільки грає в театрі, але й робить вельми впевнені кроки у кіноіндустрії: дівчина записує саундтреки для фільмів за участю її мами.

Два безтурботні місяці. Фото: BackGrid
Ольга Степанова

Recent Posts

У Міноборони повідомили, скільки українців оновили свої дані через Резерв+

В Україні добігає кінця термін, коли українцям потрібно оновити свої військово-облікові дані у ТЦК, або через застосунок…

13 хв. ago

Ніколи не робіть це 07.07, бо трапиться біда

У неділю, маємо дзеркальну дату — 07.07.2024. Це означає, що нас чекає особливий день, сприятливий…

16 хв. ago

Білий – тренд сезону: модний костюм на літо від Кайлі Дженнер

Популярна американська модель та блогерка Кайлі Дженнер полюбляє носити екстравагантні та нестандартні вбрання. Так, вона…

33 хв. ago

Що включити в раціон жінкам за 50: поради дієтолога

Те, що людина регулярно їсть і п'є, має величезний вплив на здоров'я. Якщо вам за 50…

54 хв. ago

Робота в Польщі дає право українцям на отримання польської пенсії: яким буде її розмір

Робота в Польщі дає українцям, нарівні з поляками, право на отримання польської пенсії. Щоб мати…

56 хв. ago

До яких особистих даних військовозобов’язаних громадян може отримати доступ ТЦК

Президент України Володимир Зеленський підписав зміни до закону про реєстр призовників, військовозобов'язаних і резервістів "Оберіг".…

2 години ago