Categories: Гламур

Особливе вбрання Кейт: три послання, які принцеса Уельська продемонструвала публіці під час параду

Минулих вихідних принцеса Уельська вперше за шість місяців з’явилася на публічному заході, відвідавши парад Trooping the Colour на честь святкування дня народження короля Чарльза III.

Принцеса Уельська з’явилася на параді в приголомшливій білій сукні прямого силуету з бантом на грудях від Jenny Packham, яку перешили спеціально для заходу. У ній Кейт з’являлася на прогулянці торговим центром біля Букінгемського палацу перед коронацією короля Чарльза в травні 2023 року. Свій образ Кетрін доповнила туфлями Jimmy Choo, капелюхом Philip Treacy та клатчем Mulberry.

Принцеса Уельська на параді Trooping the Color 2024 / Фото: Getty Images

Експерти проаналізували образ Кейт і твердять в один голос, що її вбрання мало приховане послання, пише express.co.uk.

Меган Воткінс, головна стилістка модного онлайн-видання SilkFred, прокоментувала вбрання принцеси Уельської та виділила три ключові деталі.

По-перше, Кетрін залишилася вірною британському бренду, а Jenny Packham – один із її улюблених. “Тут вона продемонструвала свою любов до британських брендів, яку вона завжди відстоювала, і це можна розглядати як данину підтримці її країни у цей скрутний час”.

Принцеса Уельська з дітьми / Фото: Getty Images

Також одяг Кейт дуже нагадував вбрання її дочки, принцеси Шарлотти, яка була одягнена у темно-синьо-білу сукню, доповнена білими туфлями Мері Джейн та білим бантом на волоссі. Це могло демонструвати “сильне почуття сімейної єдності та єднання, що, можливо, означає постійну підтримку з боку її сім’ї”.

Принцеса Уельська на параді Trooping the Color 2024 / Фото: Getty Images

І, по-третє, рішення принцеси Уельської носити чорно-біле вбрання мало велике значення у прагненні переконати громадськість у світлому майбутньому.

“Хоча в її вбранні були акценти чорного кольору, в основному він був білим, кольором, який традиційно є символом надії, чистоти та відродження, можливо, натякаючи на майбутні найкращі часи”, — вважає експертка.

Принцеса Уельська на параді Trooping the Color 2024 / Фото: Associated Press

Шанувальники були в захваті і від образу Кейт, і від того, який вона мала вигляд. 

Ольга Степанова

Recent Posts

У Києві спалахнув маршрутний автобус біля університету – відео

У суботу, 29 червня, у Києві загорівся маршрутний автобус рейсу №212. Це сталося поблизу гуртожитка Національного університету біоресурсів і…

10 хв. ago

Ікона стилю: 5 неперевершених образів Саманти Джонс із “Секс і місто”

Через 26 років після зйомок завершального сезону серіалу "Секс і місто" одна з головних героїнь…

3 години ago

Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців

На початку липня по всій території України утримається спекотна погода. Стовпчики термометрів у деяких областях досягнуть…

3 години ago

У Раді пропонують підняти зарплату помічникам депутатів: цифра шокує

Народні депутати планують підняти зарплати своїм помічникам. До парламенту внесли законопроєкт про встановлення щомісячної грошової винагороди на…

3 години ago

Пророцтво “живого Нострадамуса” про астероїд збулося: чого варто очікувати

Бразильський екстрасенс Атос Саломе зробив сміливу заяву про астероїд, яка збулася. Про це пише Daily Star.…

3 години ago

ДБР перевірить дії Содоля під час командування обороною Харківського напрямку

Слідчі перевірять дії генерал-лейтенанта Юрія Содоля під час його командування обороною Харківського напрямку. Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням…

4 години ago