Categories: Гламур

Колишня Віталія Кличка після розлучення рекламує лікування від депресії

Колишня дружина київського мера Віталія Кличка зайнялася просвітницькою діяльністю у сфері психічного здоров’я. Вона рекламує німецьку організацію, яка займається лікуванням депресії та пригнічених станів.

У відео Наталя Єгорова, яка вже давно живе в Німеччині, постає не у такому гламурному вигляді, як зазвичай. Майже без макіяжу, з зібраним у хвіст волоссям жінка монотонно розповідає про безкоштовну програму для біженців iFightDepression, яка має допомогти подолати ментальні проблеми.

“Безкоштовний інструмент iFightDepression з цінною інформацією про депресію та практичними вправами для повсякденного життя допоможе вам почуватися краще”, – запевняють автори програми. Програма доступна українською та російською мовами, каже Наталія у ролику.

Нагадаємо, що недавно Наталія Єгорова після багаторічної перерви вирішила повернутися до моделінгу та рекламних кампаній. На порозі 50-річчя вона підписала контракт з одним із найвідоміших міжнародних модельних агенцій MGM Models.

Віддала маєток меру

Як нещодавно писав “Інформатор”, після розлучення з Кличком Наталія переписала маєток у Київській області на колишнього чоловіка, а він віддав їй будинок у Німеччині.
Будинок у Лютежі в декларації мера столиці оцінюється у 69 млн 125 тисяч гривень.

І якщо раніше Віталій Кличко постійно проживав у центрі Києва, то тепер перебрався у заміську резиденцію, тим паче що на території є підземний бункер. Маєток розташований на березі Київського водосховища, має причал для катерів, невеликий пляж та дебаркадер, а поряд з ним вертолітний майданчик. Дерев’яний особняк виконаний у стилі альпійського шале, що оточує густий сосновий ліс.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

25 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

26 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

28 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

38 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

40 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

41 хв. ago