Categories: Гламур

Тиждень моди в Мілані: клоунські черевики, голі сукні, відсутність спідньої білизни

Наймасштабніші та найфеєричніші Тижні моди зазвичай проходять у Мілані та в Парижі. Столиця Франції буде трохи пізніше, а поки подивимося, що сталося в Італії. За останні кілька днів там відбулося кілька десятків шоу – свої колекції на сезон весна-літо 2025 вже представили Iceberg, Delcore, Etro, Max Mara, Genny, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Anterprima, Prada, Federico Cina, Emporio Armani й багато інших брендів.

Почнемо з Marni. Серед гостей були Анна Вінтур, Лара Стоун, Анна Делло Руссо та інші зірки, а на подіумі сяяли з ляльковими бровами Ірина Шейк, Єва Герцигова, Джордан Данн і кращі топмоделі минулого року – Анок Яй і Палома Ельсессер.

Анна Вінтур. Фото: Getty Images

Нова весняно-літня колекція бренду вийшла яскравою і театральною – креативний директор Франческо Ріссо додав до неї сукні в облягаючій формі з квітковим принтом, піджаки з об’ємними плечима, накидки з пір’я, вузькі спідниці з рюшами, незвичні головні убори та взуття, що нагадує черевики клоунів у цирку.

Шейк відпочивати між прогонами, примірками й шоу просто не встигала. Вона була зіркою на подіумі Etro, Max Mara і Tod’s, а ввечері ще зазирнула на захід бренду Ray-Ban та італійського Vogue, що святкує свій 60-й ювілей. І Ірина, і її колега Ешлі Грем цього разу збіглися у виборі вбрання – на них були чорні «голі» сукні.

Ірина Шейк. Фото: Getty Images

38-річна Ірина Шейк одягла ефектну напівпрозору сукню з трендовими мереживними елементами та чорні босоніжки. Додавати до яскравого образу зайві акценти вона не стала, тож відмовилася від додаткових прикрас та аксесуарів і лише нафарбувала губи бордовою помадою. Ешлі ж обрала міні з прозорою мереживною блузою. І якщо Шейк від білизни відмовилася, залишивши тільки чорні безшовні труси, то Грем все ж одягла бюстгальтер, але теж прозорий.

Ешлі Грем. Фото: Getty Images

До речі, plus-size модель і багатодітна мама вирішила весь Тиждень моди ходити в провокаційних аутфітах: то блуза, що просвічується, то сукня, яка нічого не приховує. А на показі Philosophy Di Lorenzo Serafini з’явилася в скромнішому вбранні, але привернула увагу фанатів і преси тим, що надто втягнула щоки. Можна було б припустити, що Ешлі зробила чергову б’юті-процедуру, але на всіх інших кадрах того дня її обличчя мало вигляд, як і раніше.

Тіна Кунакі. Фото: Getty Images

Тіна Кунакі на тлі Шейк і Грем мала вигляд невинної скромниці. Вбрання колишньої Венсана Касселя стають дедалі суворішими й закритими. А ось Наомі Кемпбелл не проти експериментів. Тільки нещодавно Чорна пантера зробила собі сміливе каре, як на показі Del Core з’явилася з довгим волоссям до талії та в білосніжній легкій сукні.

Наомі Кемпбелл. Фото: Getty Images
Коломієць Надія

Recent Posts

Турист зірвався зі стрімкої скелі та випадково зняв усе на камеру: відео

У Китаї 42-річний турист випадково зняв своє падіння зі скелі у провінції Аньхой. Відео цього інциденту, внаслідок…

5 хв. ago

Хоче за нього заміж: на що пішла дівчина Бреда Пітта заради актора

Інес де Рамон намагається зміцнити довіру зі своїм бойфрендом Бредом Піттом, з яким зустрічається майже…

12 хв. ago

Хотіла уваги Чарльза: як вагітна принцеса Діана налякала королеву Єлизавету ІІ

Вагітна принцеса Діана в 1982 році була настільки нещасною, що кинулася зі сходів, аби привернути…

16 хв. ago

Ізраїль знову завдав удару по Лівану: “Хезболла” випустила ракети у відповідь

Армія оборони Ізраїлю у суботу, 21 вересня, завдала авіаударів по об'єктах "Хезболли" у Лівану. Одразу після ізраїльскої…

22 хв. ago

Оренда житла в Україні: названі найдорожчі та найдешевші регіони

Середня вартість оренди однокімнатної квартири в Україні у серпні 2024 року становила 6 962 гривень. Це на 0,7%…

32 хв. ago

Хлопець натрапив на рибу-“психопатку”, яка переслідуватиме його в кошмарах (відео)

Шукач пригод і завзятий рибалка Кем Вайлд досліджував мулисті мілини в регіоні Пілбара, великому, сухому…

35 хв. ago