Categories: Гламур

Тиждень моди в Мілані: клоунські черевики, голі сукні, відсутність спідньої білизни

Наймасштабніші та найфеєричніші Тижні моди зазвичай проходять у Мілані та в Парижі. Столиця Франції буде трохи пізніше, а поки подивимося, що сталося в Італії. За останні кілька днів там відбулося кілька десятків шоу – свої колекції на сезон весна-літо 2025 вже представили Iceberg, Delcore, Etro, Max Mara, Genny, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Anterprima, Prada, Federico Cina, Emporio Armani й багато інших брендів.

Почнемо з Marni. Серед гостей були Анна Вінтур, Лара Стоун, Анна Делло Руссо та інші зірки, а на подіумі сяяли з ляльковими бровами Ірина Шейк, Єва Герцигова, Джордан Данн і кращі топмоделі минулого року – Анок Яй і Палома Ельсессер.

Анна Вінтур. Фото: Getty Images

Нова весняно-літня колекція бренду вийшла яскравою і театральною – креативний директор Франческо Ріссо додав до неї сукні в облягаючій формі з квітковим принтом, піджаки з об’ємними плечима, накидки з пір’я, вузькі спідниці з рюшами, незвичні головні убори та взуття, що нагадує черевики клоунів у цирку.

Шейк відпочивати між прогонами, примірками й шоу просто не встигала. Вона була зіркою на подіумі Etro, Max Mara і Tod’s, а ввечері ще зазирнула на захід бренду Ray-Ban та італійського Vogue, що святкує свій 60-й ювілей. І Ірина, і її колега Ешлі Грем цього разу збіглися у виборі вбрання – на них були чорні «голі» сукні.

Ірина Шейк. Фото: Getty Images

38-річна Ірина Шейк одягла ефектну напівпрозору сукню з трендовими мереживними елементами та чорні босоніжки. Додавати до яскравого образу зайві акценти вона не стала, тож відмовилася від додаткових прикрас та аксесуарів і лише нафарбувала губи бордовою помадою. Ешлі ж обрала міні з прозорою мереживною блузою. І якщо Шейк від білизни відмовилася, залишивши тільки чорні безшовні труси, то Грем все ж одягла бюстгальтер, але теж прозорий.

Ешлі Грем. Фото: Getty Images

До речі, plus-size модель і багатодітна мама вирішила весь Тиждень моди ходити в провокаційних аутфітах: то блуза, що просвічується, то сукня, яка нічого не приховує. А на показі Philosophy Di Lorenzo Serafini з’явилася в скромнішому вбранні, але привернула увагу фанатів і преси тим, що надто втягнула щоки. Можна було б припустити, що Ешлі зробила чергову б’юті-процедуру, але на всіх інших кадрах того дня її обличчя мало вигляд, як і раніше.

Тіна Кунакі. Фото: Getty Images

Тіна Кунакі на тлі Шейк і Грем мала вигляд невинної скромниці. Вбрання колишньої Венсана Касселя стають дедалі суворішими й закритими. А ось Наомі Кемпбелл не проти експериментів. Тільки нещодавно Чорна пантера зробила собі сміливе каре, як на показі Del Core з’явилася з довгим волоссям до талії та в білосніжній легкій сукні.

Наомі Кемпбелл. Фото: Getty Images
Коломієць Надія

Recent Posts

Найкращі сінабони: перевірений рецепт улюбленого десерту

Сінабон вперше побачив світ у 1985 році в Сієтлі, що у штаті Вашингтон США. Саме…

2 хв. ago

У Тверській області Росії атаковано секретний військовий об’єкт: що про нього відомо

У селищі Октябрський, Тверської області Росії, безпілотники атакували військовий секретний об'єкт. Місцеві зазначають, що там…

11 хв. ago

Найжахливіша записка 18 століття. Жінка навіки вишила слова кохання людським волоссям

Анна Марія Редкліфф вишила для свого чоловіка любовну записку волоссям. Вона обрала дуже дивні предмети…

18 хв. ago

Топ-7 професій з бронню від мобілізації : хто та за яких умов може її отримати

В Україні продовжуються обов'язкова мобілізація військовозобов'язаних, проте деякі особи можуть отримати бронювання. Ця особлива відстрочка надається…

25 хв. ago

Хворі на рак Кейт Міддлтон і Чарльз III згуртувалися, щоб повернути в сім’ю “блудного сина”

Король Великої Британії Чарльз III зі своєю невісткою Кейт Міддлтон, які останні місяці борються з раком,…

34 хв. ago

Посланець із небес: хірург побачив рай під час клінічної смерті

Нейрохірург із Вірджинії, США, стверджує, що під час тижневої коми, спричиненої рідкісною бактеріальною інфекцією менінгіту,…

40 хв. ago