Categories: Гламур

Бред Пітт потрапив у лапи мисливиці за знаменитостями: що вона зробила з 60-річним актором

Голлівудський артист приєднався до акторського складу та знімальної групи фільму «Самотні вовки», в якому знявся разом із Джорджем Клуні. Прем’єра відбулася в культовому китайському театрі TCL у Каліфорнії. Компанію Бреду на килимовій доріжці склала Інес Де Рамон, з якою він зустрічається з 2022 року.

Пітт одягнув білу сорочку без краватки з розстебнутими верхніми ґудзиками, а також костюм бежевого кольору. Образ доповнили мокасини відповідного відтінку із золотою пряжкою і сонцезахисні окуляри. З прикрас володар премії «Оскар» одягнув кілька довгих ланцюжків і масивний перстень. Волосся актора вклали в легкому творчому безладді, він мав набагато молодший вигляд, ніж його вік, за що вже не раз отримував порівняння з героєм свого фільму «Загадкова історія Бенджаміна Баттона».

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Інес Де Рамон мала приголомшливий вигляд у сукні тілесного кольору, яка була на кілька тонів світлішою, ніж її засмагла шкіра. Облягаюче вбрання зі спущеною бретелькою і драпіруванням підкреслило струнку фігуру дизайнерки прикрас. Компанію йому склали туфлі на шпильці з бежевої лакової шкіри з відкритим носком. Образ доповнила темно-коричнева сумочка-клатч.

Інес зробили класичний вечірній макіяж, який складався з шару туші на віях, а також ніжного хайлайтера на вилицях, що надає їм засмаглого блиску. Як завершальний штрих на губи нанесли глянсову рожеву помаду. Темне волосся дівчини розділили проділом посередині й залишили вільно струмувати по спині. З прикрас кохана актора вибрала кольє з білого золота з діамантами та смарагдом.

Віднедавна Інес супроводжує Пітта всюди. Фото: Getty Images

Деталі свого знайомства Бред Пітт та Інес де Рамон досі не розкривають. Імовірно, знаменитостей представили одна одній спільні знайомі. І хоча дівчина працювала дизайнеркою ювелірних прикрас і фітнес-інструктором, вона завжди була близька до світу Голлівуду. Річ у тім, що колишній чоловік коханої Пітта – зірка серіалу «Щоденники вампіра» Пол Веслі. Пара прожила в шлюбі з 2019 по 2022 рік.

Після того, як Інес практично відразу після розлучення почала зустрічатися з Бредом Пітом, багато хто почав називати її «мисливицею за знаменитостями», хоча дівчина встигла домогтися успіху ще до того, як її ім’я дізнався весь світ. Вона народилася в Нью-Джерсі, але виросла у Швейцарії, де і здобула освіту. У 2013 році Інес де Рамон закінчила Університет Женеви, здобувши ступінь бакалавра в галузі бізнес-адміністрування, а потім обійняла посаду керівника в Christie’s і de Grisogon. Зараз кохана актора є віцепрезиденткою компанії Anita Ko, а ще займається активізмом – популяризує ЗСЖ і правильне харчування.

Дівчину прозвали «мисливицею за знаменитостями». Фото: Getty Images
Коломієць Надія

Recent Posts

Тиждень моди в Мілані: клоунські черевики, голі сукні, відсутність спідньої білизни

Наймасштабніші та найфеєричніші Тижні моди зазвичай проходять у Мілані та в Парижі. Столиця Франції буде трохи…

14 хв. ago

Науковці представили нового робота-марсохода

Європейські науковці спільно з компанією Airbus успішно провели тестування марсохода Fetch Rover, який стане ключовим…

20 хв. ago

“Зоряна ніч” Ван Гога містить точну фізику: вчені розповіли, чим вона вражає

Новий детальний аналіз знаменитої картини "Зоряна ніч", пензля Вінсента Ван Гога, показує разючу схожість із "прихованою…

23 хв. ago

Кияни придбали більше тисячі електромобілів за серпень: яка модель найпопулярніша

У Києві, навіть попри відключення світла, продовжують набирати популярність електромобілі. Принаймні, попит на них зростає останні…

31 хв. ago

Сміх може врятувати ваш зір: вчені шокували відкриттям

Проблема з сухістю очей - дуже поширена. Це синдром, який виникає через хронічні захворювання, операції,…

1 годину ago

Обмежено придатних хлопців 18-25 років заборонили мобілізувати

Обмежено придатних парубків 18-25 років заборонили мобілізувати. Командування Сухопутних Військ видало відповідну директиву. Про це…

1 годину ago