Categories: Гламур

Зробила пластику, збільшила груди: що розповідають сусіди про російську кохану Джонні Деппа

Вперше пару помітили у 2022 році на концерті Джеффа Бека у Празі. А нещодавно Джонні Деппа та Юлію Власову зняли на вертолітному майданчику. Голлівудський актор здавався щасливим: він усміхався, ніжно тримаючи дівчину за руку.

Власова народилася у невеликому містечку Свердловської області. Батьки дівчини розлучилися, коли їй було два роки. Після цього мама з дочкою перебралися до Єкатеринбурга. Юлія майже десять років живе у Чехії, де володіє салоном краси. Знайома сім’ї розповіла, якою була дівчина, яка росла на її очах.

«Хороше, привітне дівчисько. Друзів та подружок у неї завжди багато було. Десять років тому виїхала до Чехії. Там жила в сім’ї, навчалася в коледжі на перекладачку з чеської та англійської мов і розпочала кар’єру моделі. Щоправда, ми про це лише за кілька років дізналися від її подруги. Батьки потайні у неї, нічого нікому не говорили», – поділилася сусідка сім’ї на ім’я Марина.

Привітне дівчисько. Фото: Instagram/im__iuliia

Після закінчення коледжу в Чехії Юлія навчалася в Московському державному інституті міжнародних відносин, а потім повернулася до Праги. За цей час дівчина дуже змінилася зовні: у рідному місті її ледве впізнають.

«Ще у 20 років груди наростили. Я коли її фото у соціальних мережах випадково побачила, подумала, ну гаразд, для роботи треба. Але зараз ще більше пластику зробила. Взагалі не впізнати тепер!», – розповіла Марина.

Взагалі не впізнати. Фото: Instagram/im__iuliia

9 липня Юлія Власова відзначила день народження. Підбиваючи підсумки особистого року, Власова заявила, що він був дуже яскравим:

«Цей рік був переповнений яскравими фарбами, сміхом, любов’ю, подорожами, емоціями, розмовами до ранку, спонтанними рішеннями, адреналіном та нескінченним подивом!».

Дівчина зізналася, що виконавець головної ролі у фільмі «Пірати Карибського моря» підкорив її своїми особистими якостями:

«Джонні – людина дуже цікава, загадкова і непередбачувана, що робить спілкування з нею надзвичайно захоплюючою».

Щоправда, говорити про романтичні стосунки з Деппом Юлія відмовилася.

Про романтику жодного слова. Фото: BackGrid
Ольга Степанова

Recent Posts

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

3 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

16 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

26 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

38 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

54 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

54 хв. ago