Categories: Гламур

Рассел Кроу з’явився на публіці з молодою коханою, а всі придовбалися до його кросівок

Голлівудський актор, який довгі роки бореться із зайвою вагою, останнім часом прийшов у гарну форму та помолодшав. Рассел відвідав показ чоловічого одягу Giorgio Armani весна/літо 2025 року в рамках Тижня моди в Мілані. Компанію йому на килимовій доріжці склала 33-річна кохана.

Брітні Теріо мала приголомшливий вигляд у простій білій блузці з закатаними рукавами та в чорних штанах з екошкіри вільного крою зі звуженими донизу штанинами. Акторка зробила легкий денний макіяж із помадою коралового відтінку. Її світле волосся розділили проділом посередині й поклали кучерями. Образ доповнили світло-блакитні туфлі на підборах, відповідна сумочка та сонцезахисні окуляри. З прикрас кохана артиста одягла масивне кольє та годинник із жовтого золота.

Рассел Кроу та Брітні Теріо. Фото: Getty Images

Рассел віддав перевагу темно-синьому джемперу з коміром на блискавці, чорному піджаку і класичним синім джинсам. З аксесуарів він одягнув золотий годинник, перстень на мізинець і темні окуляри. Замість черевиків, звичайних для таких fashion-заходів, Кроу вибрав чорно-сині кросівки Brooks Hyperion Tempo, які продаються за ціною 179,95 доларів. Взуття володаря премії «Оскар» багато хто визнав модним конфузом. Мало того, що бюджетна модель погано вписувалася в аутфіт, так ще виявилася покритою пилом і потертою.

Модний конфуз володаря «Оскара». Фото: Getty Images

Рассел і Брітні мали щасливий і закоханий вигляд, обіймалися, позуючи перед камерами. У залі для глядачів Кроу приєднався до своїх давніх друзів – китайського актора Ху Ге і племінниці Джорджіо Армані Роберті.

Кроу та Теріо познайомилися у 2013 році на зйомках фільму «Зруйноване місто», де в артиста родом із Нової Зеландії була головна роль. Однак про роман між ними стало відомо лише у 2020 році. Рассел більшу частину часу проводить в Австралії. Пара часто літає між Сіднеєм та Кофс-Харбором, де актор фільму «Гладіатор» будує кіностудію вартістю 400 мільйонів доларів під назвою «Австралійський ліс». Кроу володіє фермою площею 400 гектарів у сусідньому Нана-Глен, він ділить свій час між цією сільською нерухомістю та розкішним будинком у Сіднеї.

Австралійський абориген. Фото: Getty Images

Брітні часто називають точною копією першої дружини актора Даніель Спенсер. Режисер фільму «Шукач води» одружився з нею у 2003 році на приватній церемонії, яка відбулася в його австралійських володіннях. Подружжя розлучилося 2012-го, але оформило розлучення лише через шість років. У них є двоє синів – 20-річний Чарльз та 17-річний Теннісон. Попри гучний розрив, Даніель заявила, що вони з Расселом Кроу, як і раніше, друзі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

10 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

19 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

26 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

31 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

38 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

48 хв. ago