Categories: Гламур

Анджеліна Джолі у костюмі Dolce & Gabbana: акторка підкорила мережу новим образом

49-річна голлівудська ікона стилю Анджеліна Джолі з’явилася на прем’єрі фільму “Марія” в рамках Лондонського кінофестивалю, обравши несподівано строгий, але водночас елегантний образ — чорний костюм від Dolce & Gabbana, повідомляє Lady 24.

Класика в новій інтерпретації

Замість традиційної сукні, Анджеліна вийшла на червону доріжку в класичному чорному костюмі-трійці, який складався з жилетки, жакета та обтислих штанів. Зірка вдало підкреслила елементи класики, але додала легку нотку сексуальності, розстебнувши нижні ґудзики жилетки. Образ доповнили чорні шкіряні чоботи з квадратним носком — стильний акцент на завершення виходу.

Вибір аксесуарів і макіяжу: як Джолі створює досконалий look

Акторка зупинилася на масивних золотистих сережках, що гармонійно поєднувалися з розпущеним волоссям. Ефектний макіяж з акцентом на чорних очах та коричневих губах додав глибини її образу. Джолі продемонструвала, що чорний костюм — це не просто класика, а символ вишуканості й розкоші, який ніколи не виходить з моди.

Чорний костюм: позачасова класика для кожної

Незважаючи на мінімалістичний дизайн, чорний костюм завжди залишається актуальним елементом жіночого гардеробу. Для більш розслабленого стилю можна поєднати його з штанами-палаццо та кросівками або ж доповнити образ туфлями-човниками чи чоботами на підборах. Вдалою комбінацією буде біла сорочка або блуза, що додасть образу легкості.

Анджеліна Джолі вкотре довела, що простота та елегантність — це головні складові стильного виходу, і навіть лаконічний чорний костюм може виглядати захопливо на червоній доріжці.

Романчук Микола

Recent Posts

У Києві продають “обереги” від ТЦК: футболки для тих, хто не хоче до війська

У столиці на одному з маркетплейсів з'явився незвичайний товар: чорні футболки з написом "У -…

4 хв. ago

Трамп несподівано випередив Гарріс у перегонах: хто виграє битву за Білий дім

Уперше з початку передвиборчої кампанії Дональд Трамп, кандидат від республіканців, обійшов Камалу Гарріс, представницю демократів,…

15 хв. ago

Чоловік таємно прокрадався до будинку сусідів, щоб понюхати їхнє взуття: чим це закінчилося

У Греції чоловік вночі прокрадався до будинків своїх сусідів і нюхав їхнє взуття. Про це пише New…

45 хв. ago

Кого з пенсіонерів можуть мобілізувати

Федір Веніславський, голова підкомітету з державної безпеки, оборони та оборонних інновацій Комітету Верховної Ради України,…

46 хв. ago

Податкова хоче перевіряти інформацію, що становить банківську таємницю, про українців та бізнес

Податкова служба України хоче перевіряти інформацію, що становить банківську таємницю, про українців та бізнес. Про…

48 хв. ago

Третю платіжку за газ почали розсилати українцям: доведеться заплатити по-новому

В Україні цієї осені почали надходити перші платіжки за техогляд внутрішньобудинкових систем, відомий як "третя платіжка за…

50 хв. ago