Categories: Гламур

Від Кварталу-95 до першої леді: як змінився стиль Олени Зеленської (фото)

Перша леді України, Олена Зеленська, нещодавно провела пресконференцію, присвячену четвертому Саміту перших леді та джентльменів, у незвичному для себе яскравому образі. Замість звичних чорних, бежевих та білих кольорів, вона обрала теракотовий костюм, який виглядав неочікувано і свіжо. Зеленська з’явилася у однотонному луці, який доповнила лише темними туфлями.

Фотографії з події були опубліковані на її офіційних сторінках у соцмережах.

Темою зустрічі стала підготовка до саміту, де будуть обговорюватися важливі питання захисту дітей, зокрема їх безпека в умовах війни, права на освіту та віртуальні загрози. На офіційну зустріч Олена Зеленська прийшла без прикрас, дотримуючись традиції вибирати теплі відтінки для заходів, що стосуються дітей.

Фото: телеграм-канал Олени Зеленської

Олена Зеленська не зраджує своєму стилю

Вона одягла теракотовий костюм, що складався з жакета та довгої спідниці. На ногах першої леді були темні туфлі-човники, а її волосся було вкладене в легкі локони, заправлені за одне вухо. Макіяж Зеленської гармонійно поєднувався з її образом, підкреслюючи теплі тони костюма. Фотограф Ян Доброносов також показав її новий манікюр, виконаний у стилі “голого” манікюру з прозорим лаком на коротких нігтях.

Фото: Ян Доброносов

Хто зараз одягає Зеленську

Відзначимо, що за стиль першої леді відповідає Наталія Каменська, засновниця бренду Gunia Project. Вона зазначила, що на початку їх співпраці гардероб Зеленської складався лише з кількох речей та десяти пар взуття. Олена сама наголосила на важливості смартгардероба, де речі легко комбінуються між собою.

Під час повномасштабного вторгнення Зеленська тимчасово відмовилася від послуг стилістів, але згодом, з активізацією офіційних зустрічей, знову звернулася до допомоги. Наталія Каменська зазначила, що за час війни гардероб першої леді змінився на 10%. Новий одяг створюється лише для важливих поїздок, інші образи комбінуються з наявних речей.

Фото зі соцмереж

Фото зі соцмереж

Як перша леді одягалась до президентства Зеленського


Перша леді України Олена Зеленська часто обирала стиль оверсайз, віддаючи перевагу просторим сорочкам, костюмам та пальто. Цей стиль, що бере свій початок у вуличній моді хіп-хопу, чудово підходить для створення відчуття свободи і комфорту. У 2019 році її образи в стилі оверсайз були представлені в українському Vogue, демонструючи переваги зручного і розслабленого вигляду.

Фото: VOGUE

Зеленська також носила просторі блузи з квітчастими орнаментами, підкреслюючи свій індивідуальний підхід до моди.

Фото зі соцмереж

Як бачимо, здебільшого зараз Зеленська надає перевагу костюмам, які символізують зібраність, силу та готовність до боротьби, передаючи світу меседж про незламність України. Проте у повсякденному житті вона сама обирає собі одяг, віддаючи перевагу вільним та зручним речам.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

1 годину ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

1 годину ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

1 годину ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

1 годину ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

2 години ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

2 години ago