Categories: Гламур

Від Кварталу-95 до першої леді: як змінився стиль Олени Зеленської (фото)

Перша леді України, Олена Зеленська, нещодавно провела пресконференцію, присвячену четвертому Саміту перших леді та джентльменів, у незвичному для себе яскравому образі. Замість звичних чорних, бежевих та білих кольорів, вона обрала теракотовий костюм, який виглядав неочікувано і свіжо. Зеленська з’явилася у однотонному луці, який доповнила лише темними туфлями.

Фотографії з події були опубліковані на її офіційних сторінках у соцмережах.

Темою зустрічі стала підготовка до саміту, де будуть обговорюватися важливі питання захисту дітей, зокрема їх безпека в умовах війни, права на освіту та віртуальні загрози. На офіційну зустріч Олена Зеленська прийшла без прикрас, дотримуючись традиції вибирати теплі відтінки для заходів, що стосуються дітей.

Фото: телеграм-канал Олени Зеленської

Олена Зеленська не зраджує своєму стилю

Вона одягла теракотовий костюм, що складався з жакета та довгої спідниці. На ногах першої леді були темні туфлі-човники, а її волосся було вкладене в легкі локони, заправлені за одне вухо. Макіяж Зеленської гармонійно поєднувався з її образом, підкреслюючи теплі тони костюма. Фотограф Ян Доброносов також показав її новий манікюр, виконаний у стилі “голого” манікюру з прозорим лаком на коротких нігтях.

Фото: Ян Доброносов

Хто зараз одягає Зеленську

Відзначимо, що за стиль першої леді відповідає Наталія Каменська, засновниця бренду Gunia Project. Вона зазначила, що на початку їх співпраці гардероб Зеленської складався лише з кількох речей та десяти пар взуття. Олена сама наголосила на важливості смартгардероба, де речі легко комбінуються між собою.

Під час повномасштабного вторгнення Зеленська тимчасово відмовилася від послуг стилістів, але згодом, з активізацією офіційних зустрічей, знову звернулася до допомоги. Наталія Каменська зазначила, що за час війни гардероб першої леді змінився на 10%. Новий одяг створюється лише для важливих поїздок, інші образи комбінуються з наявних речей.

Фото зі соцмереж

Фото зі соцмереж

Як перша леді одягалась до президентства Зеленського


Перша леді України Олена Зеленська часто обирала стиль оверсайз, віддаючи перевагу просторим сорочкам, костюмам та пальто. Цей стиль, що бере свій початок у вуличній моді хіп-хопу, чудово підходить для створення відчуття свободи і комфорту. У 2019 році її образи в стилі оверсайз були представлені в українському Vogue, демонструючи переваги зручного і розслабленого вигляду.

Фото: VOGUE

Зеленська також носила просторі блузи з квітчастими орнаментами, підкреслюючи свій індивідуальний підхід до моди.

Фото зі соцмереж

Як бачимо, здебільшого зараз Зеленська надає перевагу костюмам, які символізують зібраність, силу та готовність до боротьби, передаючи світу меседж про незламність України. Проте у повсякденному житті вона сама обирає собі одяг, віддаючи перевагу вільним та зручним речам.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Живий динозавр”: жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі

Жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі на австралійському пляжі. Джулі Нос та її донька…

8 хв. ago

Трамп має намір судитися з Google через “погані історії” про нього в пошуку

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп погрожує компанії Google судом у разі його…

18 хв. ago

Швидка паста з сосисками: як приготувати вечерю за рецептом Джеймі Олівера

Приготування їжі для сім’ї може бути важкою роботою та займати багато часу. Тому дуже важливо…

26 хв. ago

Насильство щодо дітей: навчальні заклади України чекають перевірки

В Україні всі навчальні заклади, де проживають діти, чекають перевірки на предмет насильства чи порушення…

31 хв. ago

Буде ескалація: Іран почав погрожувати Ізраїлю після знищення генсека “Хезболли”

Іран заявив, що ліквідація генерального секретаря проіранського угруповання "Хезболла", Хасана Насралли, закінчиться для Ізраїля "знищенням". Тегеран…

34 хв. ago

Біля Чорнобиля помітили величезного сома-мутанта: його розміри просто вражають

Українським військовослужбовцям вдалося виявити у ставку-охолоджувачі Чорнобильської АЕС гігантську рибину. У кадр потрапив величезний прісноводний…

55 хв. ago