Categories: Гламур

Гламурна трансформація: ексдружина Тищенка Алла Барановська здивувала новою зачіскою

Алла Барановська, колишня дружина народного депутата Миколи Тищенка, відома своєю пристрастю до гламурних образів та дорогих вбрань, вирішила внести зміни у свій стиль. Вона підстригла чубчик, чим здивувала своїх прихильників, і поділилася результатом у сторіс свого Instagram.

“Раніше просто обожнювала змінювати образи… Зараз захотілося виглядати молодше на пару років”, – написала Алла, демонструючи своє нове перевтілення.

Нова зачіска Алли Барановської дійсно змінила її вигляд, додавши свіжості та молодості. Її підписники у соцмережах активно коментують новий стиль, здебільшого залишаючи позитивні відгуки та захоплені коментарі про її зовнішній вигляд.

Скриншот з Instagram

Барановська завжди відрізнялася сміливістю у виборі модних аксесуарів та ювелірних прикрас, які вона не соромиться виставляти на показ. Відомо, що Алла не боїться демонструвати своє багатство і часто публікує фото з люксовими сумками та коштовностями.

Чому Барановська і Тищенко розішлись

Цікаво, що її розлучення з Миколою Тищенком супроводжувалося численними чутками. Деякі джерела припускали, що їхній шлюб розпався перед відкриттям декларацій, щоб приховати майно. Проте нардеп запевнив, що їхній 7-річний шлюб з Аллою Барановською розпався давно і завершився офіційно через те, що вони з Аллою останні два роки майже і так не жили разом. На запитання, чи розійшлися вони, щоб приховати майно від декларування, Тищенко відповів:

“У мене немає чого приховувати. Я подавав декларації і до розлучення. Живу відкритим життям, і всі мої статки вказані в декларації”, – заявив він.

Тим часом Алла Барановська продовжує вражати своїх шанувальників новими образами та демонструвати свій стиль. Вона активно розвиває свої соціальні мережі, де часто ділиться секретами краси та моди, а також мотивує своїх підписників на нові звершення. Вона нагадує, що змінюватися можна і потрібно, аби відчувати себе щасливими та впевненими у собі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Літак здійснив екстрену посадку після того, як миша вистрибнула на пасажирку

Літак був змушений здійснити екстрену посадку після того, як переляканий пасажир виявив у бортовому харчуванні…

3 хв. ago

Дубайський мільйонер купив коханій особистий острів, щоб вона могла носити бікіні – відео

Дружина дубайського мільйонера, яка часто хизується своїм екстравагантним стилем життя в Інтернеті, поділилася новим відео,…

9 хв. ago

10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули

Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які займаються вихованням дітей шкільного віку, є дуже…

20 хв. ago

У США вирує смертоносний ураган: стихія вже вбила понад 40 осіб

У Сполучених Штатах Америки вже третій день триває ураган "Хелен". Він забрав життя щонайменше 44 осіб. Негода…

32 хв. ago

Ізраїль ліквідував лідера «Хезболли» Хасана Насраллу

27 вересня Ізраїль провів масований авіаудар по штаб-квартирі «Хезболли» в Бейруті. В результаті чого загинув лідер організації…

45 хв. ago

Королівські експерти: повернення Кейт Міддлтон буде поступовим

Кейт Міддлтон поділилася новинами, на які всі так чекали. Принцеса Уельська, яка тихо і мужньо…

55 хв. ago