Categories: Гламур

Принц Гаррі та Меган Маркл відзначили річницю весілля: як пару привітала королівська родина

19 травня принц Гаррі та Меган Маркл відзначили шосту річницю спільного життя. Але жодних публічних привітань з цього приводу пара не отримала від членів королівської сім’ї Великої Британії, повідомляє Еxpress.

Схоже, що будь-які урочистості цього року трималися в секреті, без будь-яких коментарів у соціальних мережах від пари. Мало того, що Гаррі та Меган промовчали у свій ювілей, королівська сім’я також утрималася від святкування цієї події. Сассекси, які відійшли від королівських обов’язків 2020 року, схоже, залишилися поза увагою Букінгемського палацу. Жоден із членів королівської сім’ї не поділився будь-якими спогадами або даниною поваги до події шестирічної давнини.

Весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі і Меган Маркл пов’язали себе узами шлюбу 2018 року на урочистій церемонії в каплиці Святого Георгія у Віндзорі, за якою послідував ексклюзивний вечірній прийом, влаштований принцом Чарльзом у Фрогмор-гаусі в Хоум-парку. З початкових 2640 гостей, запрошених до Віндзорського замку, тільки 200 отримали спеціальний доступ до найприватнішої частини дня — вечірнього прийому. Після весілля Меган Маркл стала Її Королівською високістю герцогинею Сассекською.

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі Фото: Getty Images

У скільки обійшлося весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Королівське весілля молодшого сина короля Великої Британії обійшлося недешево, і однією з найбільших витрат стала елегантна сукня нареченої від модного будинку від Givenchy. Меган, нині герцогиня Сассекська, вийшла в шикарній сукні знаменитого бренду в поєднанні з тіарою королеви Марії. Додайте до цього 16-футову вуаль, прикрашену квітами з усіх 53 країн Британської Співдружності, і все це коштувало копієчку.

Король Чарльз ІІІ та Меган Маркл Фото: Скріншот

ABC Finance оцінила у фунтах стерлінгів основні витрати на весілля синів короля Чарльза ІІІ, зазначивши, що на урочистості Вільяма було витрачено колосальну суму на квіти — 563 000. Сукня Кейт коштувала 250 000 фунтів стерлінгів, а Меган заплатила за свою сукню набагато більшу суму — 387 000.

Весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Весілля Кейт і Вільяма, включно з сукнею, обручкою, тортом і витратами на безпеку, коштувало 22 мільйони 984 тисячі, а весілля Гаррі і Меган, з тими самими витратами, — 31 мільйон 781 тисячу фунтів стерлінгів. Таким чином, весілля Сассексів було дорожчим, ніж весілля Уельсів, коштувало Британській короні на 8 мільйонів 787 тисяч дорожче.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

3 години ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

3 години ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

4 години ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

4 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

4 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

4 години ago