Categories: Гламур

Соня Морозюк зізналася, чому досі не продала дорогоцінні подарунки від Романа Гринкевича

25-річна художниця Соня Морозюк, яка була нареченою Романа Гринкевича, який є фігурантом в скандалі щодо шахрайства із закупівлями одягу для Збройних Сил України, розповіла, чи продала коштовні подарунки від нареченого. Подробицями вона поділилася в інтерв’ю Дмитра Гордона.

Зокрема, ще два місяці тому Соня Морозюк зізналася, що за період її стосунків від Романа вона отримала два подарунки — обручку і кольє. Ці речі вона пообіцяла продати, а кошти віддати на потреби ЗСУ.

“Кольє Картьє було. Я не маю на нього документів і чеків відповідно. Кольє таке на сайті відповідно до цін на сайті коштує 17 тисяч євро. Стосовно каблучки, це Граф, але я ще раз наголошую, що я не маю документів, де б я знала каратність, я не знаю скільки вона коштує”, — відповіла Морозюк.

На запитання Дмитра Гордона, чи вдалося Соні Морозюк реалізувати обіцяне, дівчина відповіла, що поки не продала коштовності, однак не відмовляється від своїх слів. На жаль, за словами Соні, вона немає документів на коштовності, тому зараз вирішує це питання, адже не хоче за безцінь продати дорогоцінні подарунки.

Також Соня Морозюк відповіла, кому планує передати виручені кошти. Як з’ясувалося, це буде заступник командира 14 окремого батальйону Євген Карась, який захищає Україну на Сході ще з 2014 року. На початку війни, під час оборони Києва він втратив рідного брата Володимира.

“Все залишається в силі. Я написала, як тільки це станеться, я про це розповім. Ви ж розумієте, що в мене немає на це все документів на прикраси. Вони дарувалися без документів. Це зараз в процесі. Як тільки я отримаю гроші за прикраси я їх переведу Жені Карасю. Це військовий. У мене в грудні з ним була остання допомога, яку я встигла зробити до цього інциденту. Це ми передали 8 автівок. Я хочу багато з них взяти, але ж ви розумієте я не маю змоги піти в магазин Картьє. Це вже ношене, без документів. Віддавати кольє за тисячу доларів? Я сама хочу щиро, якомога вигідніше зробити цю історію. Тож я чекаю. Я від своїх слів не відмовляюся”, — сказала Морозюк.

00:13:52 Про дорогі подарунки Романа

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

24 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

26 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

27 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

37 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

39 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

41 хв. ago