Categories: Гламур

Ілон Маск витратив цілий статок через ревнощі до Ембер Герд: шпигунські ігри мільярдера

Ілон Маск, геній SpaceX та Tesla, знову в центрі скандалу, і на цей раз причина доволі особиста. Після короткочасного, але буремного роману з акторкою Ембер Герд у 2017 році Маск, як з’ясувалося, не обмежився лише закоханими поглядами. Виявляється, його ревнощі та підозри перетворилися на ціле шпигунське розслідування з використанням приватних детективів.

Ревнощі на космічному рівні

Історія починається тоді, коли Ембер поїхала на зйомки нового супергеройського бойовика в США. Акторка орендувала окремий будинок, де, за анонімною інформацією, часто бував австралійський футболіст Мітч Галлахан. Його начебто бачили виходящим з дому «раннім ранком, схожого на кота, який проковтнув канарейку». Де ж з’явилася ця інформація? Як пишуть ЗМІ, повідомлення надійшло зі SpaceX, і це вже точно пахне не науковою місією.

Журналістка DailyMail, Саллі Коутс, зуміла отримати коментарі від самого Маска. Він, звісно, заперечив свою участь і заявив, що повідомлення нібито було надіслане «без його відома». Такий сюжет вартий справжнього шпигунського трилера.

Приватні детективи і $100 000 австралійських доларів: так працює «ревнивець XXI століття»

Як стверджують журналісти, Маск найняв цілу команду шпигунів для стеження за Ембер. У хід пішли дрони, камери нічного бачення і «папараці-оперативники», що підстерігали Герд. Якщо ви думаєте, що це все вигадка, то, на жаль, реальність ще більш заплутана. DailyMail опублікувала інформацію про те, що Маск витратив на це розслідування майже 100 000 австралійських доларів. Можливо, це просто дрібниця для мільярдера, але його репутації, схоже, це тільки додало нових плям.

Судові справи і косплей: що ще є в арсеналі Ілона?

Схоже, стосунки Маска з Герд не обмежувалися лише романтикою. За даними біографії, навіть його брат Кімбал і друзі не приховували своєї ненависті до акторки, називаючи її «проблемою» у житті Ілона. У книзі прямо зазначено, що відраза до Герд була настільки потужною, що навіть колишня дружина Ілона, Джастін, виглядала поруч з нею ангелом.

Але, як виявилось, Ілон і після розставання пам’ятав добрі моменти. Зокрема, у тій самій книзі він згадує про те, як захоплювався Герд у костюмі персонажа з гри «Overwatch». Хтось може назвати це «романтичними спогадами», а хтось — доказом того, що генії теж схильні до банальних людських слабкостей.

Маск у нейтралі: чи справді він залишив минуле позаду?

Коли вся ця драма обернулася у судові розгляди між Джонні Деппом та Ембер Герд, Маск вирішив не ставати на чиюсь сторону. Він лише висловив надію, що обидві зірки знайдуть спосіб рухатися далі, залишаючи брудні подробиці позаду. Але чи справді він сам це зробив? Чи, можливо, ця історія має більше шарів, ніж здається на перший погляд?

Романчук Микола

Recent Posts

Відмовиться від трону? Принцеса Шарлотта обрала кар’єру, яку ніхто не очікував

Принцеса Шарлотта, яка є третьою в черзі на британський трон, вже встигла здивувати своїх батьків…

25 хв. ago

Трамп більше звинувачує Зеленського, ніж Путіна у війні проти України, – WP

Дональд Трамп, кандидат у президенти США від Республіканської партії, продовжує звинувачувати президента України Володимира Зеленського…

39 хв. ago

Підвищення тарифів на електроенергію: що чекає українців у 2025 році

В Україні прогнозують чергове підвищення тарифів на електроенергію у 2025 році. Голова Ради Української Асоціації…

48 хв. ago

Мобілізація пенсіонерів: військовий ЗСУ пояснив, що це доведеться зробити

Військовий ЗСУ Олександр Матяш зробив заяву, яка, здається, може змінити хід мобілізаційної кампанії в Україні.…

54 хв. ago

Атака дронів на резиденцію Нетаньягу: подробиці нападу “Хезболли”

Вранці 19 жовтня резиденція прем’єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу у Кесарії зазнала атаки дронів, запущених угрупованням…

1 годину ago

Лисина через мороз: чому чоловіки втрачають волосся на холоді

Чоловіки, які вирішують «показувати характер» і ходити без шапки, коли на вулиці замерзає все живе,…

1 годину ago