Categories: Гламур

Він зняв обручку: прихильники Дженніфер Лопес та Бена Аффлека впевнені, що їхні стосунки закінчилися

Інформація про можливе розлучення Бена Аффлека та Дженніфер Лопес з кожним днем здається все більш правдоподібною. Приводів для занепокоєння безліч: подружжя не бачиться по кілька місяців і не живе разом. Мало того, за словами інсайдерів, кожна зі сторін активно шукає собі «холостяцьке» житло.

Тепер же Бен Аффлек, схоже, зняв обручку. Вперше без символу почуттів та зобов’язань перед Джей Ло актора помітили 17 травня 2024 року, коли він виїжджав із дому у Брентвуді, де він тимчасово зупинився. Бен вирішив поправити дзеркало в машині – тут папараці й звернули увагу, що на його пальці більше не красується обручка.

Обручки немає

Можна було подумати, що то випадковість, але історія повторилася. Трохи пізніше Аффлека знову сфотографували без обручки, коли він їхав на зустріч із колишньою дружиною Дженніфер Гарнер та 15-річною дочкою Вайолет. Цього разу актор сам припустився фатальної помилки – висунув руку з вікна і знову продемонстрував відсутність обручки.

І знову та сама картина

Користувачі Мережі не мають сумнівів, що це кінець.

«Джей Ло думала, що зможе контролювати його, і Бен піддався спокусі. Він явно хоче піти та намагається показати це»;

«Лопес додала до своєї колекції ще один “діамант”. Наступний!»;

«Їй потрібно не кидатися з головою в нові стосунки, а розібратися в собі та усвідомити, що справа не в чоловіках, а в ній самій», – констатують читачі Daily Mail.

Тепер слід чекати на фотографії самої Дженніфер Лопес. Сто відсотків, що увага папараці з цього моменту буде привернута до її підмізинного пальця.

Дженніфер Лопес. Фото: Getty Images

З чого все починалося

Коли влітку 2022 року Бен і Дженніфер танцювали на власному весіллі, вони мали максимально щасливий вигляд. Актор тоді зізнавався, що у минулому розлучився з коханою тому, що до їхнього особистого життя було прикуто дуже багато уваги, а після возз’єднання попросив у неї гарантій, що цього разу все буде інакше.

Цього разу все має бути інакше. Фото: Getty Images

Спочатку співачка дійсно намагалася тримати подробиці сімейного життя далеко від чужих очей, але надовго її не вистачило. Лопес почала все частіше наполягати на тому, щоб чоловік виходив з нею у світ, а останньою краплею для нього був документальний фільм про життя Дженніфер, в якому не обійшлося без згадки про її любовні пригоди. Прагнення співачки до публічності знову загострило конфлікти в парі й спочатку зірки їх ігнорували.

Лопес жадає публічності. Фото: Getty Images

Нещодавно Бен поїхав на зйомки до Лос-Анджелеса, а Дженніфер залишилася в Нью-Йорку: неважко здогадатися, що ситуацію це не покращило. За повідомленнями ЗМІ, після цього Аффлек навіть зібрав речі та з’їхав з особняка, купленого після весілля, але самі селебриті ці чутки не підтверджували.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

4 години ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

4 години ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

4 години ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

4 години ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

4 години ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

4 години ago