Categories: Гламур

Стиль та стриманість: найкращі образи Камали Гарріс (фото)

Стиль кандидатки у президенти США Камали Гарріс є важливим аспектом її політичного образу. Її вбрання стало справжнім символом стабільності. Вона з’являється на важливих подіях майже завжди у класичних костюмах нейтральних або яскравих тонів, які доповнює туфлями на підборах і аксесуарами. Попри лаконічність, її зовнішній вигляд – стильний та елегантний.

Камала довела, що може створювати вишукані та яскраві образи, але одяг ніколи не затьмарював її і не ставав центром уваги. Варто вказати, що зазвичай вбрання Гарріс створене виключно американськими дизайнерами. Політикиня підтримує вітчизняного виробника та демонструє це на публіці. УНІАН підготував добірку найкращих образів кандидатки у президенти та розповість про них далі.

Днями у США відбулися дебати між Гарріс та ще одним кандидатом на пост президента Дональдом Трампом. На одній з найважливіших подій передвиборчої кампанії представниця Демократичної партії зявилася у чорному класичному костюмі. Під ним виднілася біла сорочка з фатину. Яскравим акцентом в образі став бант на блузі, а також брошка у формі американського прапора. Свій образ політикиня доповнила сережками з перлами. А зачіску залишила незмінною – легкі локони. 

Камала Гарріс / Скріншот Instagram

Ще одним неймовірним образом Гарріс стане класичний костюм блакитного відтінку. Переважно політикиня з’являється на публіці у стриманих, темних або бежевих відтінках, проте під час перевиборчого мітингу в Атланті, штат Джорджія, Камала показалася у костюмі ніжно-блакитного кольору. Тоді вона обрала вже звичний для себе аксесуар – брошку у формі прапора США. А під костюм одягла білий лонгслів та прикрасила його золотим кольє з перлинами.

Камала Гарріс / Скріншот Instagram

Наступне вбрання зовсім незвичне для Гарріс. Днями вона з промовою виступила на Phoenix Awards Foundation. Для урочистого заходу Камала обрала чорну сукню з паєтками. Вперше за довгий час вона змінила костюм на елегантну сукню. Водночас її образ був офіційним і святковим.

Камала Гарріс / фото Getty Images

Також Камала вирізнилася своїм вбранням. під час передвиборчого мітингу у Піттсбургу. Для цієї поїздки політикиня обрала жакет кольору індиго, чорний топ і чорні прямі штани. Цього разу туфлі вона замінила на зручні кеди на товстій підошві. Проте навіть з кедами її образ був вишуканим та став навіть стильнішим. Вуха демократка прикрасила сережками-цвяшками з камінням, а шию – намистом із камінням.

Камала Гарріс / Скріншот Instagram
Романчук Микола

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

57 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

58 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

1 годину ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

1 годину ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

1 годину ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago