Categories: Гламур

Стиль та стриманість: найкращі образи Камали Гарріс (фото)

Стиль кандидатки у президенти США Камали Гарріс є важливим аспектом її політичного образу. Її вбрання стало справжнім символом стабільності. Вона з’являється на важливих подіях майже завжди у класичних костюмах нейтральних або яскравих тонів, які доповнює туфлями на підборах і аксесуарами. Попри лаконічність, її зовнішній вигляд – стильний та елегантний.

Камала довела, що може створювати вишукані та яскраві образи, але одяг ніколи не затьмарював її і не ставав центром уваги. Варто вказати, що зазвичай вбрання Гарріс створене виключно американськими дизайнерами. Політикиня підтримує вітчизняного виробника та демонструє це на публіці. УНІАН підготував добірку найкращих образів кандидатки у президенти та розповість про них далі.

Днями у США відбулися дебати між Гарріс та ще одним кандидатом на пост президента Дональдом Трампом. На одній з найважливіших подій передвиборчої кампанії представниця Демократичної партії зявилася у чорному класичному костюмі. Під ним виднілася біла сорочка з фатину. Яскравим акцентом в образі став бант на блузі, а також брошка у формі американського прапора. Свій образ політикиня доповнила сережками з перлами. А зачіску залишила незмінною – легкі локони. 

Камала Гарріс / Скріншот Instagram

Ще одним неймовірним образом Гарріс стане класичний костюм блакитного відтінку. Переважно політикиня з’являється на публіці у стриманих, темних або бежевих відтінках, проте під час перевиборчого мітингу в Атланті, штат Джорджія, Камала показалася у костюмі ніжно-блакитного кольору. Тоді вона обрала вже звичний для себе аксесуар – брошку у формі прапора США. А під костюм одягла білий лонгслів та прикрасила його золотим кольє з перлинами.

Камала Гарріс / Скріншот Instagram

Наступне вбрання зовсім незвичне для Гарріс. Днями вона з промовою виступила на Phoenix Awards Foundation. Для урочистого заходу Камала обрала чорну сукню з паєтками. Вперше за довгий час вона змінила костюм на елегантну сукню. Водночас її образ був офіційним і святковим.

Камала Гарріс / фото Getty Images

Також Камала вирізнилася своїм вбранням. під час передвиборчого мітингу у Піттсбургу. Для цієї поїздки політикиня обрала жакет кольору індиго, чорний топ і чорні прямі штани. Цього разу туфлі вона замінила на зручні кеди на товстій підошві. Проте навіть з кедами її образ був вишуканим та став навіть стильнішим. Вуха демократка прикрасила сережками-цвяшками з камінням, а шию – намистом із камінням.

Камала Гарріс / Скріншот Instagram
Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago