Categories: Гламур

Дружина, багато романів та два цивільні шлюби: жінки Алена Делона

Ален Делон, один із найвідоміших акторів Франції та світового кінематографа, завжди привертав увагу не лише своїм талантом, а й яскравими романами. На жаль, його серце припинило битися у неділю, 18 серпня 2024. Численні стосунки з жінками Алена Делона стали легендарними і часто обговорювались не менше, ніж його фільми.

Ален Делон свого часу був одружений з Франсін Бартелемі (Наталі Делон), яка народила йому сина. Однак “єдиним справжнім коханням свого життя” називав не її.

Перше велике кохання Алена Делона

Історична мелодрама “Крістіна”, де знявся Делон у 1958 році, стала для нього знаковою. Це не лише перша головна роль актора, а й фільм, на зйомках якого він познайомився з Ромі Шнайдер — своїм першим великим коханням. Вона на той час вже була шалено популярною у Німеччині, але переїхала жити до Франції, щоб бути разом із коханим.

Ален Делон і Ромі Шнайдер на зйомках фільму “Басейн”. Фото: Getty Images

20 березня 1959 Ромі Шнайдер та Ален Делон оголосили про заручини. Вони стали символом справжньої любові, а у пресі їх називали ідеальною парою. Однак грати весілля закохані не поспішали.

Фото: Getty Images

Попри заручини з Ромі Шнайдер, Делон закрутив роман з німецькою співачкою Ніко. За кілька років, у 1962 Ніко народила хлопчика, якого Ален Делон не визнав. За виховання хлопчика взялися батьки актора. Зокрема, вітчим Делона дав йому своє прізвище Булоньє. У 2019 році Арі Булоньє подав до суду на Алена Делона і хотів, щоб той підтвердив батьківство. Однак актор відмовлявся від будь-яких ДНК-тестів. У 2023 році Крістіан Аарон Булоньє помер у віці 60-ти років.

Стосунки Делона і Шнайдер не закінчилися після зради актора, однак не змогли існувати надто довго. У 1963-му році Ален Делон покинув наречену через нову закоханість. Саме Ромі Шнайдер Ален Делон називав “єдиним справжнім коханням свого життя“.

Дружина Алена Делона

Незадовго після розставання з Ромі Шнайдер, Ален Делон одружився з Франсін Бартелемі — французькою моделлю, яка згодом грала в кіно під псевдонімом Наталі Делон. За кілька місяців після весілля у подружжя народився син Ентоні.

Ален Делон з дружиною і сином на пляжі в Монте-Карло. Фото: Getty Images

У 1965 році молода сім’я поїхала у Голлівуд, де Ален Делон знявся у кількох фільмах, які не принесли йому успіху. Після повернення до Франції, актор подав на розлучення з Наталі.

Найдовшийроман Алена Делона

На знімальному майданчику фільму “Джеф” у 1969 році Ален Делон познайомився із уже відомою акторкою Мірей Дарк. Вони були разом 15 років, але так і не одружилися. Це був найдовший роман у житті Алена Делона.

Ален Делон і Мірей Дарк. Фото: Getty Images

Мірей Дарк і Ален Делон розлучилися після автокатастрофи, у яку потрапила кохана актора. Через важкий стан здоров’я та операцію на серці, лікарі заборонили їй мати дітей. Як розповіла акторка в автобіографії в 2005 році, саме це стало причиною її розриву з коханим, адже Ален хотів дітей.

Мати двох дітей Алена Делона

У 1987 році Ален Делон закрутив роман з 21-річною голландською манекенницею Росалі ван Бремен. Вони були разом тривалий час, але свої стосунки не узаконили. Модель народила цивільному чоловікові двох дітей: доньку Анушку (1990 р. н.) і сина Алена-Фаб’єна (1994 р. н.). Росалі ван Бремен та Ален Делон розійшлися у 2001 році.

Ален Делон з матір’ю двох його дітей. Фото: Getty Images
Росалі ван Бремен з сином Аленом-Фаб’єном Делоном. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

У Києві погіршився стан повітря: у чому причина

У Києві вранці 20 вересня фіксують тимчасове погіршення стану повітря. Ймовірною причиною називають пожежі в…

21 хв. ago

Politico: Грузія може втратити безвізовий режим із ЄС

Європейський Союз готовий призупинити дію безвізового режиму для громадян Грузії через відступ від демократії та…

32 хв. ago

Дешевше не їздити: як зміниться вартість автогазу до кінця року

Власникам автомобілів з ГБО слід готуватися до суттєвого зростання цін на скраплений газ до кінця…

45 хв. ago

Мобілізація в Україні: скільки діє “броня” від призову

В Україні військовозобов'язані можуть отримати відстрочку від мобілізації на строк до 90 днів, як повідомляє…

57 хв. ago

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

1 годину ago