Categories: Гламур

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї. Цей курорт, що розташований неподалік від узбережжя Таїланду, відомий білосніжними пляжами, красивими скелястими краєвидами, безліччю маленьких островків та водоспадами. А чи не найбільшою перевагою Самуї є відсутність великих хвиль.

50-річна Наталія Єгорова виклала світлини зі свого відпочинку у соцмережі. На них колишня Віталія Кличка позує в купальнику на фоні пінистих хвиль Сіамської затоки. На шкірі видно засмагу, а на обличчі – щасливу посмішку: відпочинок явно дуже сподобався. Також Єгорова виклала “традиційні” туристичні фото – з коктейлем у тропічному фрукті, вечірнім файєр-шоу, а також відеозапис спуску на зіплайні – у помаранчевому захисному шоломі.

“Відправилась у захопливу подорож на зіп-лайні пишними джунглями. Це був нервовий досвід, але захопливі види згори цього вартували! Відчуття свободи, як у птаха, що летів високо над верхівками дерев, було дійсно незабутнім”, – підписала Єгорова відео.

Наталія Єгорова живе просто біля моря. Фото: Instagram Наталії Єгорової

Судячи з відео та світлин, що викладає колишня Кличка, – відпочинок дійсно вдалий. Вона побувала у Бангкоку (і записала відео на скляній підлозі одного з хмарочосів – це більш захопливо, аніж скляний міст, який побудував у Києві її чоловік), відвідала безліч цікавих туристичних локацій на самому Самуї та у Таїланді, що знаходиться просто поруч.

Вид зі скляного майданчика-підлоги хмарочоса у Бангкоку все ж більш захопливий, ніж зі скляного мосту, що збудував її чоловік. Фото: Instagram Наталії Єгорової

Додамо, що відпочинок на Самуї дорожчий за сусідні Таїланд чи Індонезію. Так, ціна десятиденного туру у п’ятизірковому готелі Melati Beach Resort & SPA складає 143 тис грн, а по сусідству, в Muang Samui SPA Resort, доведеться заплатити вже 164 тисячі. Але, судячи з відео Єгорової, вона зупинилася не у звичайному готелі, а живе в бунгало на березі моря. Такі пропозиції починаються з 5-6 тисяч доларів і доходять до кількадесят тисяч.

Ольга Степанова

Recent Posts

Відомий репер Каньє Вест, який називав себе «молодим Путіним», приїхав до Москви

Відомий американський репер Каньє Вест, який раніше заявляв про свою антисемітську та проросійську позицію, приїхав…

5 хв. ago

Безугла розкритикувала Сирського і написала на нього заяву в ДБР (скріншоти)

Народна депутатка України, членкиня фракції "Слуга народу" Мар’яна Безугла написала заяву до Державного бюро розслідувань…

1 годину ago

Українцям назвали шість категорій, кому не потрібно оновлювати дані у ТЦК

Згідно з новим законопроектом про мобілізацію, який набув чинності 18 травня 2024 року, визначено шість…

1 годину ago

Відома українська гумористка обурила жартом про «тупеньких дітей»

Відома українська гумориста Лєра Мандзюк обурила невдалим жартом про «тупеньких дітей» і нарвалася на різку…

1 годину ago

Пік спеки ще не пройдено: синоптик розповів, яким буде початок липня в Україні

Після надзвичайно спекотного завершення червня погода в Україні місцями стане трохи прохолоднішою. На це вплинуть дощі, які…

1 годину ago

Понад 8500 грн, і це тільки за світло: взимку українці можуть залишитися без штанів через платіжки

В Україні з 1 липня не зміниться вартість електроенергії. При цьому у липні українці платитимуть за електроенергію,…

2 години ago