Categories: Гламур

Принц Гаррі та Меган купили будинок у Португалії

Принц Гаррі та Меган Маркл, які втратили свій котедж Фрогмор у Віндзорі після переїзду до США, все ж вирішили, що їм потрібен свій дім у Європі, і купили нерухомість у Португалії, пише Daily Mail.

За інформацією видання, у цій країні принцеса Євгенія, кузина принца Гаррі, та її чоловік Джек Бруксбенк володіють будинком у CostaTerra Golf and Ocean Club, розкішному комплексі з 300 об’єктів нерухомості біля моря в Мелідесі, на південь від португальської столиці Лісабона.

Джек працює у відділі маркетингу та продажів у CostaTerra. Він, Євгенія і двоє їхніх синів, трирічний Август і 16-місячний Ернест, ділять свій час між Португалією і Лондоном.

Купівля будинку в Португалії, можливо, дала змогу Сассекським отримати так звану Золоту візу, за якою вони могли б безвізово відвідувати Шенгенську зону Європейського Союзу.

Це могло б стати головним привабливим чинником для Меган, яка є громадянкою США. Коли пара заручилася в листопаді 2017 року, Кенсингтонський палац заявив, що Меган свого часу подасть заяву на отримання британського громадянства, а прессекретар підтвердив, що “вона пройде через процес, який займає кілька років”.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк Фото: Instagram/Princess Eugenie

Зрештою Меган відмовилася від спроби стати громадянкою Великої Британії, покинувши разом із чоловіком країну 2020 року і переїхавши у США менш ніж за два роки після їхнього весілля.

Представник Сассекських підтвердив у січні минулого року, що король попросив їх відмовитися від свого британського будинку, котеджу Фрогмор. П’ятикімнатна нерухомість на території Віндзорського замку була запропонована принцу Ендрю, брату короля, який відмовився від переїзду з набагато більшої королівської ложі в іншому місці у Віндзорі.

Котедж Фрогмор був подарований Сассекським покійною королевою Єлизаветою II 2018 року, незабаром після того, як пара одружилася в каплиці Святого Георгія у Віндзорі. Однак офіційно власність належить Crown Estate.

Гаррі та Меган зробили в будинку ремонт на суму приблизно 2 мільйони фунтів стерлінгів, оплачений платниками податків, хоча згодом вони повністю відшкодували витрати.

Після того, як Гаррі та Меган покинули котедж і переїхали в Північну Америку та залишили королівські обов’язки 2020 року, котедж Фрогмор здали в оренду принцесі Євгенії та її чоловікові до 2022 року.

Минулого року повідомлялося, що Сассекські насолоджувалися “романтичною триденною перервою” в Португалії після відвідування Ігор нескорених у Німеччині. Пара вилетіла з Дюссельдорфа до Лісабона, а потім вирушила на годину на південь до Мелідеса в межах “мегасекретної” операції.

Джерело, близьке до Сассекських, підтвердило, що вони були в Португалії. На той час вважалося, що вони зупинилися у принцеси Євгенії.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Справа не в кількості людей: мобілізація 18-25-річних не вирішить ситуацію на фронті

Базова військова підготовка новобранців в Україні залишає бажати кращого. Про це розповів головний сержант військової…

4 хв. ago

У плані перемоги було б достатньо статусу стратегічного партнера поза блоком НАТО, — експерт

Базова військова підготовка новобранців в Україні залишає бажати кращого. Про це розповів головний сержант військової…

12 хв. ago

74 судна: зʼявився повний список тіньового флоту РФ

Росія активно нарощує потужності свого тіньового флоту, щоб забезпечити транспортування нафти попри міжнародні санкції. Про це…

33 хв. ago

Роботи можуть змушувати людей нападати один на одного: всьому виною одна помилка

Роботи можуть змусити людей бути жорстокими стосовно інших, тому слід бути з ними ввічливими. Про…

41 хв. ago

Бронь без оновлення даних у ТЦК: Кабмін вніс серйозні зміни

Кабінет Міністрів України вніс зміни до порядку бронювання військовозобов’язаних: тепер його можна отримати, якщо громадяни…

48 хв. ago

В Карпатах вже справжня зима: туристів попереджають про ведмедів (фото)

У Карпати прийшла вже справжня зима, а по лісах бродять ведмеді. Про небезпеку попереджає Державна прикордонна служба…

57 хв. ago