Categories: Гламур

Гармонія у всьому: парні образи Бреда Пітта та Інес де Рамон (фото)

60-річний голлівудський актор Бред Пітт та його 31-річна дівчина Інес де Рамон демонструють низку парних образів. Про це пише Daily Mail.

Пара зустрічається з кінця 2022 року, і це перший публічний підтверджений роман актора після його розлучення з Анджеліною Джолі у 2016 році.

І під час кількох їхніх останніх виходів у світ стало зрозуміло, що Бред Пітт та його кохана узгоджували свої стильні образи.

Нещодавно зірка фільму “Троя” був одягнений у блідо-жовтий костюм у стилі 70-х з відкритими швами та білим верхом під ним, коли прибув у Нью-Йорк.

У той же час Інес де Рамон продемонструвала фактурну коричневу спідницю та топ у поєднанні із замшевими туфлями на підборах нюдового тону.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Перший публічний вихід пари стався на Гран-прі Великої Британії в Сільверстоуні в липні 2024 року.

Інес була у світло-блакитній сукні та чорних черевиках, а Бред виділявся з натовпу в жовтому жакеті, світлих штанах та капелюсі. Обраниця голлівудського актора також носила лаконічну сумку та темні окуляри.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Пара також вийшла на червону доріжку Венеційського кінофестивалю в контрастних нарядах.

Пітт на острові Лідо продемонстрував простий чорний костюм від Louis Vuitton з розкльошеними штанами. Піджак він одягнув поверх сітчастої майки і підібрав стильні чорні туфлі з тупим носком. Образ його коханої створював різкий контраст із темним вбранням актора — на ній була довга біла відверта сукня на одне плече. Дизайнерка прикрас продемонструвала сережки з дорогоцінним камінням, а в руці тримала блискучий клатч.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Пара була пов’язана з листопада 2022 року, але офіційно вийшла на червону доріжку лише 31 серпня 2024 на фестивалі в італійському місті.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Для одного з останніх побачень Бред обрав комплект монохромних штанів з гусячими лапками в поєднанні з білим худі та капелюхом у тон. Він захистився від сонячних променів окулярами.

Тим часом Інес приховала свою фігуру під кремовим топом, який вона носила з комплектом білих штанів із розкльошеними краями у стилі 1970-х.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Також зіркова пара робила ставку на світлі відтінки під час однієї з появ. Інес обрала штани з низькою посадкою та топ у смужку. Тим часом голлівудський актор одягнув однотонний світлий костюм, який доповнив сонцезахисними окулярами.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Зокрема, закохані робили контраст під час виходу у чорно-білих вбраннях. Інес де Рамон приміряла чорні вільні штани та топ з глибоким декольте, а Бред приміряв яскраві штани та білий верх.

Бред Пітт та Інес де Рамон Фото: Getty Images

Особливо стосунки пари покращилися після того, як Інес переїхала до актора. Бред володіє будинком із трьома спальнями в Лос-Фелізі вартістю 5,5 млн доларів, будинком на березі океану площею 4 мільйони доларів, а також трьома студіями (загальною вартістю 7 млн ​​доларів) у районі Фрогтаун у Лос-Анджелесі.

“Після розлучення Бред зустрічався, але несерйозно — це перші серйозні стосунки, і він не міг бути щасливішим”, — говорив інсайдер.

Коломієць Надія

Recent Posts

В Україні не лишилося людей без психічних розладів, – експерт

В Українській державі на сьогодні не залишилося людей, яких би не торкнулися психічні розлади. Серія…

4 хв. ago

Експерт  розказав, чому Путін не спішить відбивати Курщину

Зараз активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – в Курській області країни-агресорки Росії та в…

11 хв. ago

12-річний хлопчик «здолав» 200-кілограмового ведмедя, щоб урятувати життя батька

У США 12-річний Оуен Бейєрман врятував свого батька Раяна під час полювання від нападу величезного…

12 хв. ago

Кейт Міддлтон повернулася до роботи після лікування від раку

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше після завершення лікування від раку повернулася до виконання своїх обов'язків. Вона провела…

23 хв. ago

Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

36-річна бразилійка Сьюеллен Кері на початку цього року вийшла заміж за себе, але через деякий…

23 хв. ago

Інсайдер розкрив, яке майбутнє для молодших дітей хочуть принц Вільям і Кейт Міддлтон

Британська принцеса Кейт Міддлтон і принц Вільям ще з самого народження кожного з трьох своїх дітей готували їх до…

28 хв. ago