Categories: Гламур

Тренди суконь на літо 2024: 10 моделей, які повинні бути у вашій шафі

Проаналізувавши модні тенденції сезону весна-літо 2024, ми виділили десять моделей літніх суконь, які точно будуть у тренді в теплий період.

Білий колір

Світлі й невагомі сукні будуть особливо популярними цього літа, адже їх легко стилізувати, розбавляти яскравими аксесуарами, і вони чудово підійдуть для спекотного дня. Однак щоб не бути схожою на наречену, дизайнери пропонують для повсякденного носіння вибирати лаконічні моделі.

Alberta Ferretti / Фото: Getty Images

Драпування

Цей елемент декору присутній у багатьох колекціях у різних інтерпретаціях. На сукні драпування, незалежно від фасону, завжди буде мати жіночний, елегантний і романтичний вигляд.

Alberta Ferretti / Фото: Getty Images

Квіткові мотиви

Квіти 2024 року дизайнери пропонують нам носити абсолютно в будь-якому вигляді: як прикраси у волоссі, як ювелірні вироби, а також одягати взуття з квітами, сукні з об’ємними квітковими елементами, ну й, відповідно, популярними будуть і квіткові тканини. Сукні з квітковим принтом завжди мають дуже романтичний і літній вигляд, і є must have теплої пори року.

Givenchy / Фото: Getty Images

Лаконічні силуети

Від складних дизайнів і фасонів багато дизайнерів відмовилися. Влітку й навесні 2024 року нам пропонують носити прямі, приталені, однотонні сукні та відмовитися від зайвого декору. Акцент багато в чому зроблено на практичності.

Fendi / Фото: Getty Images

3D-елементи

Об’ємні прикраси також присутні на одязі цього року, причому не лише на вечірніх варіантах, а й на повсякденних. Найчастіше зустрічаються 3D-елементи у вигляді квітів, але також можна побачити їх з бісеру, леліток, пір’я та шкіри.

Chloé / Фото: Getty Images

В’язані сукні

Йдеться про вбрання, зроблене в техніці макраме або в’язане гачком. Такі сукні різної довжини ідеально підійдуть для спекотного літнього дня чи відпочинку. Найпопулярнішими дизайнами будуть сітка та мереживо.

Michael Kors / Фото: Associated Press

Металік і золото

Хоча цей стиль ніколи насправді не виходить з моди, цього теплого сезону нам пропонують у таких відтінках на подіумах дуже багато варіантів суконь вечірніх і повсякденних дизайнів. Також безліч матеріалів, з яких вони виготовлені — від жаккарда до шовку. Також є й ошатніші варіанти — тканини повністю розшиті лелітками.

Chloé / Фото: Getty Images
Miu Miu / Фото: Getty Images

Торочка

Оскільки 2024-го все популярнішою стає бохоестетика, торочка також присутня в багатьох колекціях. Дизайнери пропонують нам її зі шкіри, бісеру, пір’я та ниток. З торочкою літні сукні матимуть цікавіший вигляд і підкреслять кожен ваш рух.

Alexander McQueen / Фото: Getty Images

На одне плече

Схоже, в літніх колекціях багато брендів вирішили прославити грецьких богинь, оскільки саме таку тенденцію ми побачили. Сукні на одне плече будуть дуже популярними.

Chloé / Фото: Getty Images

Прозорість

Назвати це чимось новим, звісно, неможливо, але тренд на прозорі сукні залишиться з нами і цьогоріч. Оскільки влітку такі сукні актуальні, як ніколи, серед найпопулярніших можна побачити вбрання з тонкого шовку, шифону та в’язані гачком.

Coperni / Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Можуть забрати і до 25 років: нардеп пояснив нюанси мобілізації

В Україні продовжується дія військового стану, а також відбувається загальна мобілізація. Оновлений закон дозволяє призивати…

1 секунда ago

Кардіолог розкрив найкращі поради, як боротися з гіпертонією та холестерином

Гіпертонія і високий рівень холестерину є основними факторами ризику серцево-судинних захворювань та інсульту. Однак обидва ці фактори…

1 хв. ago

Стартова ціна – захмарна: в Україні продають памʼятник Леніну (фото)

Демонтований бронзовий памʼятник Володимиру Леніну виставили на аукціон на сайті Prozorro. Стартова ціна становить понад…

3 хв. ago

Демі Мур вийшла у світ з донькою від Брюса Вілліса (фото)

61-річна американська акторка Демі Мур вийшла у світ зі своєю донькою Скаут, 32. Знімками знаменитість ділиться в Instagram. Зірка…

1 годину ago

У Дагестані триває стрілянина, запроваджено режим контртерористичної операції

Вже відомо про сімох загиблих поліціянтів та ще 23 поранених у Дагестані. Запроваджено режим контртерористичної…

1 годину ago

Українцям запровадили нові штрафи: кого і за що тепер покарають

21 червня набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання деяких питань…

1 годину ago