Categories: Гламур

Елегантна навіть у поїздках: Анджеліну Джолі з дочкою Вів’єн помітили в аеропорту

Анджеліна прибула з Вів’єн до Нью-Йорка на церемонію вручення премії Tony Awards. Колишня дружина Бреда Пітта відома своїм витонченим почуттям стилю. Тому кінозірку та багатодітну маму навіть в аеропорту важко уявити у спортивному аутфіті.

Джолі одягла чорний жакет зі спідницею в тон, доповнивши образ базовою білою футболкою та чоботами-козаками на невеликих підборах. Зірка фільму «Турист» залишила розпущене волосся, уклавши його м’якими локонами.

Вів’єн віддала перевагу більш розслабленому аутфіту. Вона одягла бежеву футболку, білі джинси та зручні кросівки. Анджеліну зняли вуличні фотографи дорогою до джипа, який чекав на актрису на парковці. Анджеліна кокетливо помахала папараці, сідаючи в автомобіль.

Анджеліна та Вів’єн у Нью-Йорку. Фото: TheImageDirect.com

Анджеліна із дочкою з’являться на церемонії вручення Tony Awards. Джолі виступила виконавчим продюсером мюзиклу «Аутсайдери», номінованого на 12 нагород премії. Над спектаклем працювала і Вів’єн: дівчина була помічницею матері.

Мати та дочка в компанії актриси Крістен Белл. Фото: Getty Images

Джолі тим часом продовжує з’ясовувати стосунки з Бредом Піттом. Актор звинуватив колишню дружину в тому, що їхня дочка Шайло відмовилася від його прізвища під впливом матері. Дівчина дочекалася повноліття та звернулася до суду. Пітт вважає, що 49-річна колишня дружина налаштовує дочку проти нього.

«Бред усвідомлює, що Шайло відмовилася від його прізвища та засмучений цим. Він ніколи не відчував більшої радості, ніж тоді, коли вона народилася. Він завжди хотів дочку. Нагадування про те, що він втратив своїх дітей, звісно, нелегкі для Бреда. Він любить своїх дітей і сумує за ними. Це дуже гірко», – зазначило джерело з найближчого оточення Пітта.

Шайло Джолі. Фото: Getty Images

Бред зізнався, що був приголомшений тим, що Шайло відмовилася від його прізвища. Водночас актор зазначив, що це його не здивувало.

«Він відчуває, що Джолі повільно, але невідворотно налаштувала дітей проти нього. Вона абсолютно вплинула на їхнє рішення дистанціюватися від батька», – зазначив інсайдер.

Бред Пітт. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Перевдягатимуться у цивільне: Рада хоче переформатувати ТЦК, деталі

Через скандали, в яких останнім часом фігурують ТЦК та СП, у Верховній Раді розмірковують аби…

41 хв. ago

Суперелітний літак за $110 млн вивезли з ЄС для мільярдера з РФ за сірими схемами

Новий бізнес-джет Airbus A320neo, незважаючи на санкції, що забороняють поставку іноземної авіатехніки в Росію, потрапив…

46 хв. ago

Позбавлення нардепа Тищенка мандата: петиція набрала необхідну кількість голосів

Петиція на сайті Верховної Ради про позбавлення Миколи Тищенка депутатських повноважень після нападу на колишнього військового у…

50 хв. ago

На Сонці стався потужний спалах: на Землі зник зв’язок

Знаменита пляма на Сонці, яка раніше називалася AR3664, потім AR3697, тепер називається AR3723. Цей гіперактивний…

57 хв. ago

Сестра короля Великої Британії втратила пам’ять

Британська принцеса Анна, сестра короля Чарльз III та донька померлої королеви Єлизавети II, зіткнулася з…

1 годину ago

У Росії розпочнеться таємний суд над американським журналістом Еваном Гершковічем

Сьогодні в Росії має розпочатися закритий суд над американським журналістом Еваном Гершковічем. Через майже 15…

1 годину ago