Categories: Гламур

Королева не мала побачити мої сідниці: Джанет Джексон розповіла про курйозний випадок із Єлизаветою II

Нещодавно 58-річна поп ікона, молодша сестра Майкла Джексона Джанет дала відеоінтерв’ю, де розібрала деякі зі своїх культових образів разом з британським Vogue. І серед них виявився сценічний аутфіт, який змусив співачку буквально червоніти, причому на очах у самої королеви Великобританії Єлизавети II. Йдеться про знакове вбрання, яке Джексон носила на початку 1990 року, коли отримувала іменну зірку на голлівудській Алеї слави, а пізніше не раз виходила на сцену.

Це вбрання міцно асоціюється у її прихильників з альбомом «Rhythm Nation 1814». У ньому ж співачці довелося виступати й перед британською монархинею. І ось костюм, який пережив стільки виступів, підвів артистку в найвідповідальніший момент.

«Кумедна історія про це вбрання: я виступала для королеви, і ми виконували “Rhythm Nation”. Щойно я присіла, мої штани порвалися просто на сідницях. Я не могла повірити, що це сталося. Я подумала: “О, боже”».

Джанет Джексон у тих самих штанах. Фото: Getty Images

Утім, Джанет вдалося викрутитися.

«Тому я жодного разу не повернулася до неї спиною, як передбачалося в деяких хореографічних позах. Я просто дивилася вперед, – зізналася зірка. – Уявляєте, якби вона хоч на секунду це побачила?».

Іншим разом, коли вбрання підвело Джанет Джексон на сцені, вийти із ситуації артистці, на жаль, не вдалося. Пікантний момент з її виступу з Джастіном Тімберлейком у перерві «Супербоула-2004», коли артист незграбним рухом руки оголив бюст колеги, міцно закріпився в історії попмузики.

Оголив бюст колеги. Фото: Getty Images

Чарльз III порушив етикет

Усім відомо, що, згідно з монаршим етикетом, торкатися до королівської особи неприпустимо. Але для короля Великобританії днями стався приємний виняток, коли учасниці жіночої збірної Нової Зеландії з регбі сміливо попросили дозволу обійняти 75-річного Чарльза III під час їхньої зустрічі в Букінгемському палаці.

«Так, ми всі хотіли б обійнятися. Але тільки якщо ви не проти», – сказала нападниця Айеша Леті-Ііга під захоплений сміх.

Король обіймається з регбістками. Фото: Getty Images

Чарльз III посміхнувся і приязно сприйняв ідею.

«Обійнятися? Чому б і ні! », – сказав монарх, коли кілька спортсменок із Black Ferns наблизилися, щоб обійняти короля.

За даними BBC, Чарльз III згодом жартома сказав їм, що це було досить міцно, наче б він був у спортивній сутичці. Монарх зустрівся з командою Black Ferns під час їхнього візиту до Великобританії для гри з англійською командою Red Roses на стадіоні Allianz у Лондоні.

Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

48 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

49 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

51 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago