Categories: Гламур

Брат Кейт Міддлтон поділився весільним фото

37-річний Джеймс Міддлтон, молодший брат принцеси Уельської Кетрін, відзначив третю річницю весілля зі своєю коханою, фінансовою аналітикинею Алізе Тевене, і з цієї нагоди потішив 346 тисяч підписників в Instagram весільним фото, яке раніше ніколи не показував.

На опублікованому знімку він цілує дружину, яка сперлася на паку сіна, а поруч — два їхні собаки.

Фото: Instagram jmidy

“Je t’aime, mon cœur. З річницею, Алізе. Наша третя річниця як чоловіка і дружини, друга без Елли, але перша як батьків”, — підписав він кадр. Елла — улюблена собака Джеймса, яка врятувала його від важкої депресії і стала причиною його знайомства з майбутньою дружиною. Її смерть чоловік переживав дуже важко.

Міддлтон і Тевене познайомилися 2018 року, а 2019-го й оголосили про заручини. В есе для The Telegraph Джеймс розповів, що Елла познайомила його й Алізе, коли вона “примчала” до його майбутньої дружини в клуб South Kensington у Челсі. За історією, Алізе прийняла Джеймса за офіціанта і замовила напій після того, як Елла підбігла до неї.

“Я й не підозрював, що щойно зустрів свою майбутню дружину, і все завдяки Еллі. Якби я не довіряв Еллі, я б не привів її в клуб South Kensington, і вона не змогла б привітатися з жінкою, яка стала моєю нареченою”, — зізнавався він.

Одружиться пара збиралася в травні 2020 року, проте через коронавірус усе довелося скасувати. Оскільки Алізе француженка, весілля вони зіграли у французькому селі Борм-ле-Мімоза на Лазурному березі “в оточенні сім’ї та друзів”.

У жовтні минулого року у подружжя народився первісток, якого назвали Ініго.

Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

21 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

22 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

24 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

34 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

36 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

38 хв. ago