Categories: Гламур

Перша леді ЗСУ: невідомі факти про дружину Олександра Сирського

Про дружину головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського, Тамару Харченко відомо небагато. Але є факти про жінку генерала, які ми вам хочемо розповісти.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, як вважається, забезпечив достатньо вдалий вивід військ із Авдіївки, не допустивши створення там “котла”

“Дівчина з Конотопу”

  • Коли народилась і де мешкала

Повне ім’я жінки – Харченко Тамара Іванівна. Народилась вона 19 травня 1972 року. Певний час дружина генерала мешкала у Конотопі.

  • Де навчалась

З 1987 до 1991 року Тамара Харченко навчалась у Харківському електротехнічному технікуму. Потім продовжила освіту в Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ), у якому навчалась до 1995 року.

  • Ким працює

За декларацію, поданою у березні 2021 року, жінка працювала у державній митній службі України. Її посада – головний командний інспектор категорії В.

  • Діти

У подружжя є двоє синів від першого шлюбу Сирського: Олександр та Антон. Молодшому сину – Олександру близько шести років, а старший хлопець Антон вже дорослий та проживає в Австралії.

  • Майно

З 2013 року Тамара Харченко володіє дачним будинком, площею близько 150  м. кв. у селі Шамраївка Сквирського району Київської області. Також у цьому ж населеному пункті є ще її кілька земельних ділянок. З 2019 року дружина генерала є власницею чверті прав на квартиру у Києві площею близько 100 м. кв. 

Джерело: uainfo

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago