Categories: Гламур

Перша леді ЗСУ: невідомі факти про дружину Олександра Сирського

Про дружину головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського, Тамару Харченко відомо небагато. Але є факти про жінку генерала, які ми вам хочемо розповісти.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, як вважається, забезпечив достатньо вдалий вивід військ із Авдіївки, не допустивши створення там “котла”

“Дівчина з Конотопу”

  • Коли народилась і де мешкала

Повне ім’я жінки – Харченко Тамара Іванівна. Народилась вона 19 травня 1972 року. Певний час дружина генерала мешкала у Конотопі.

  • Де навчалась

З 1987 до 1991 року Тамара Харченко навчалась у Харківському електротехнічному технікуму. Потім продовжила освіту в Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ), у якому навчалась до 1995 року.

  • Ким працює

За декларацію, поданою у березні 2021 року, жінка працювала у державній митній службі України. Її посада – головний командний інспектор категорії В.

  • Діти

У подружжя є двоє синів від першого шлюбу Сирського: Олександр та Антон. Молодшому сину – Олександру близько шести років, а старший хлопець Антон вже дорослий та проживає в Австралії.

  • Майно

З 2013 року Тамара Харченко володіє дачним будинком, площею близько 150  м. кв. у селі Шамраївка Сквирського району Київської області. Також у цьому ж населеному пункті є ще її кілька земельних ділянок. З 2019 року дружина генерала є власницею чверті прав на квартиру у Києві площею близько 100 м. кв. 

Джерело: uainfo

Ольга Степанова

Recent Posts

«Укрзалізниця» підвищить тарифи вже цього року: подробиці від Forbes

«Укрзалізниця» підготувала проєкт нової тарифної реформи. Так, компанія планує підвищити вартість перевезень будівельних матеріалів на…

8 хв. ago

Чи мобілізують з поганим зором: діагнози, з якими не беруть до армії

Попри загальну мобілізацію в Україні, законодавством визначено категорії громадян, які не підлягають призову. Серед них є…

17 хв. ago

Живуть у ліжках і засмічують в унітазах: названо найнеймовірніші місця проживання щурів

У Великій Британії жінка відчула, як її торкнувся щур, коли сіла на унітаз. Про це…

26 хв. ago

Найманці ПВК “Вагнер” охороняють нового диктатора в Африці: подробиці (фото)

РФ розширює сферу впливу на Африканському континенті. Найманців ПВК "Вагнер" бачили в Малабо, столиці Екваторіальної…

37 хв. ago

Меган Маркл з’явилася на тенісному турнірі в образі за $40 тисяч

43-річна дружина принца Гаррі Меган Маркл відвідала благодійний тенісний турнір у Лос-Анджелесі, а модні оглядачі…

46 хв. ago

Залужний виступав проти операції ЗСУ в Курській області, – POLITICO

Деякі з вищих командирів армії України заперечували проти операції ЗСУ в Курській області Росії, пише POLITICO з посиланням на…

58 хв. ago