Categories: Гламур

Індійський мільярдер Амбані влаштував нову передвесільну вечірку для свого сина

Весілля Радики Мерчант і Ананта Амбані відбудеться не раніше липня, але урочистості з цієї нагоди вже в самому розпалі. Батько нареченого, індійський мільярдер Мукеш Амбані, вирішив влаштувати нову передвесільну вечірку, точніше, цілий чотириденний морський круїз, повідомляє Vogue.

Закохані вирушили в подорож із 1200 гостями, серед яких були не тільки численні друзі та родичі, а також співробітники сімейної компанії Амбані Reliance Industries і лікарі. “Це відпочинок для людей, які по-різному зробили свій внесок у наше життя. У нас були люди віком від шести місяців до 90 років”, — поділилася наречена.

Заходи круїзу почалися в Палермо, Сицилія, з вітального обіду. Увечері, коли вони пливли вздовж італійського узбережжя, Амбані влаштували офіційну урочистість у стилі зоряної ночі.

Провівши наступний день у Римі, Амбані знову влаштували на палубі вечірку в тогах. Радика й Анант, які зустрілися під час навчання в коледжі, хотіли повернутися в той час у своєму житті: зі стелі висіли банери Нью-Йоркського університету та університету Брауна, а Девід Гетта грав діджейський сет.

Пізніше лайнер пришвартувався в Каннах, де для закоханих і гостей влаштували бал-маскарад. Місцем для вечірки став один з найвідоміших особняків Лазурного Берега — Château de la Croix des Gardes, в якому відбувається дія культового фільму “Спіймати злодія”, знятого Альфредом Гічкоком 1955 року. 29-річна Радика одягла блакитну сукню від Versace, а головним акцентом образу стало кольє Lorraine Schwartz з рідкісним блакитним опалом в оточенні діамантів. Французький діджей Девід Гетта розважав публіку весь вечір.

Також на цьому вечорі для гостей пари з феєрверками виступила Кетті Перрі та співав італійський артист Андреа Бочеллі.

Вважається, що це не остання гучна подія перед весіллям Ананта і Радхіки. Наречений і наречена запланували кілька релігійних заходів, які також будуть грандіозними.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

35 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

37 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

38 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

49 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

51 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

52 хв. ago