Categories: Гламур

Тільки на 20 років молодша: у колишнього чоловіка Гвен Стефані роман із копією колишньої дружини

У фронтмена гурту Bush Гевіна Россдейла явно є дуже певний типаж: музикант розлучився з Гвен Стефані у 2016 році, але, дивлячись на його фото з новою коханою, можна подумати, що іконічна пара 2000-х знову разом. Гевін закрутив роман із Ксоаною Ікс – 35-річною американською співачкою родом з Албанії. Днями пару спіймали на відпочинку у мексиканському Кабо-Сан-Лукасі.

58-річний співак та його кохана не приховували почуттів і, здається, цілувалися просто на камеру. І все було б чудово, якби не один очевидний факт – дівчина просто точна копія Гвен на початку її кар’єри.

Ксоана Ікс

Ксоана постала з розпущеним світлим волоссям, а в макіяжі вона змістила акцент у бік червоної помади, що стало візитівкою самої Гвен Стефані. Обранка колишнього чоловіка зірки сцени була у мініатюрному чорному бікіні, яке підкреслило її точену фігуру. Дівчина завершила образ банданою в тон. Сам Гевін склав розслаблений образ у стилі кежуал: він одягнув футболку та зручні шорти, не забувши й про сонцезахисні окуляри.

На відпочинку

Закохані не звертали уваги на оточуючих: вони були повністю поглинені собою. Парочка обіймалася, не помічаючи папараці, які були раді зробити чудові знімки.

Не помічаючи папараці

Гевін Россдейл і Гвен Стефані одружилися у 2002 році. За час шлюбу у пари з’явилися троє синів: Кінгстон зараз 16 років, Зуму – 14, а Аполло – 8. У 2016-му вони розлучилися. Перед цим у ЗМІ з’явилася інформація про те, що музикант зрадив дружині з нянею їхніх трьох дітей.

Гвен Стефані зраду не пробачила

Розлучення далося співачці непросто: в інтерв’ю вона зізнавалася, що їй довелося буквально наново розпочинати своє життя. Щоправда, зараз зірка вже кілька років щаслива у шлюбі з колегою з американського шоу «Голос» – кантрі-співаком Блейком Шелтоном. Він, до речі, її колишнього зовсім не схожий.

Стефані з Блейком Шелтоном
Ольга Степанова

Recent Posts

Шахрайська схема з залізничними квитками: УЗ попередила про наслідки для покупців

"Укрзалізниця" виявила, що під час купівлі квитків на популярні рейси спекулянти пробують обійти ідентифікацію покупця через…

2 хв. ago

Користувачі Apple масово скаржаться на iOS 18: як оновлення “вбиває” iPhone

Користувачі iPhone масово скаржаться на проблеми зі смартфонами – швидко розряджається батарея. Ця проблема з'явилась…

11 хв. ago

Обмежено придатних українців до 25 років не братимуть до війська: що буде з уже мобілізованими

В Україні припинять мобілізацію обмежено придатних чоловіків віком до 25 років. Відповідний указ видасть Міністерство…

20 хв. ago

“Він просто геній”: пілот-віртуоз посадив літак лише з одним робочим колесом в шасі (відео)

Пілот-віртуоз здійснив "хрестоматійну" аварійну посадку на одному колесі. На драматичних кадрах можна побачити, як літак…

29 хв. ago

Стали відомі нові подробиці про загибель батискафа Titan і його екіпажу

Берегова охорона США опублікувала кадри загибелі підводного човна Titan після його смертоносного вибуху в червні…

42 хв. ago

Більшість працівників ТЦК не були на війні, – боєць із 3 ОШБр

У Третій окремій штурмовій бригаді (3 ОШБр) розкритикували жорсткі дії, які іноді застосовують працівники ТЦК,…

49 хв. ago