Categories: Гламур

Бред Пітт може бути задоволений: Анджеліну Джолі здав із потрохами колишній охоронець

Анджеліна Джолі вкотре опинилася під ударом. Голлівудську актрису звинуватили у спробі вбити клин між її колишнім чоловіком та їхніми шістьма дітьми. Згідно з матеріалами, поданими до Верховного суду Лос-Анджелеса, колишній охоронець пари заявив, що Джолі наполягала на тому, щоб її діти уникали Пітта.

Документи, що докладно описують вибухонебезпечні заяви, були оприлюднені в рамках «Війни троянд». Так називають конфлікт, у рамках якого артисти борються і за права продати французький виноградник та будинок. Джолі продала свою частку у розмірі 62 мільйонів доларів російському мільярдеру Юрію Шефлеру у 2021 році. На думку Пітта, це суперечило їхній угоді надати іншій стороні право переважної купівлі.

Як із подружньої пари стати заклятими ворогами

Колишній охоронець Бреда Пітта та Анджеліни Джолі повідомив, що актриса намагалася посварити Пітта з дітьми. У судових документах, поданих 9 травня 2024 року, заявляється, що колишньому охоронцю зіркової пари Тоні Веббу донесли, що Джолі заздалегідь інструктувала своїх дітей, щоб вони не розмовляли з Бредом під час його відвідин у рамках спільної опіки. У документах також стверджується, що Джолі використала угоду про нерозголошення інформації, аби охоронці не розкрили громадськості правду.

Джолі заздалегідь інструктувала дітей

Згідно з судовими документами, Вебб був головою служби безпеки Джолі протягом 20 років і залишався на цій посаді приблизно чотири роки після того, як пара розлучилася. Тоні стверджує, що Джолі «зажадала від нього та його підрядників підписати угоди про нерозголошення щодо різних особистих та професійних подробиць життя її сім’ї».

Його коментарі складають частину клопотання, поданого Піттом, де Джолі названа «лицеміркою» за твердження, що актор хотів використати угоду про нерозголошення під час продажу їхнього французького виноградника, щоб контролювати її. Водночас Анджеліна регулярно закриває рота своїм співробітникам аналогічними контрактами.

Анджеліна Джолі з дочкою Вів’єн

Після того, як пара розлучилася, почалася багаторічна боротьба за опіку над їхніми шістьма дітьми. За цей час Веббу кілька разів телефонував представник Джолі, який просив його нагадати своїм співробітникам, що вони уклали угоду про нерозголошення з Джолі і якщо вони дадуть свідчення під час розгляду справи про опіку, Джолі подасть на них до суду.

З дочкою Захарою

Відомо, що один зі співробітників сказав Веббу, що він дасть свідчення про “підслухані ним заяви, які пані Джолі зробила дітям, закликаючи їх уникати проводити час із паном Піттом”. У документах стверджується, що обидва підрядники із забезпечення безпеки дали свідчення, попри ймовірну загрозу судового переслідування, і невдовзі після цього Джолі звільнила всіх співробітників Вебба. Сам Тоні, який зараз працює на Пітта, особисто не чув звернення Джолі до своїх дітей. Адвокат Джолі Пол Мерфі прокоментував ситуацію.

«Постійні спроби пана Пітта використовувати спільні угоди про нерозголошення для співробітників служб безпеки та домробітниць на свою користь залишаються ганебними, оскільки він вимагає розширеної угоди про нерозголошення для себе, щоб забезпечити подальше приховування його сумних дій».

Бред Пітт
Ольга Степанова

Recent Posts

Україні загрожує дефіцит туалетного паперу: Обухівський комбінат може зупинити роботу через мобілізацію

Одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції може припинити роботу. Справа в тому,…

6 хв. ago

Бюджетна капсула часу: в Україні виявлено старий “Запорожець” із пробігом 2000 км (фото)

В Україні знайшли капсулу часу ЗАЗ-968М 1985 року. За майже чотири десятиліття "Запорожець" проїхав усього…

10 хв. ago

Кабмін збільшив обсяг бронювання чиновників від мобілізації

Уряд вніс зміни до положення про Міжвідомчу робочу групу з питань організації призову військовозобов’язаних українців…

18 хв. ago

Українцям доведеться працювати на 5 років довше, щоб вийти на пенсію

В Україні провели пенсійну реформу, яка не дозволить багатьом громадянам вийти на пенсію у 60…

26 хв. ago

У Закарпатському ТЦК чоловік порізав вени: що заявили військкоми

Військовозобов'язаний чоловік до війни отримав статус обмежено придатного для служби в армії. При посиленні мобілізації в…

33 хв. ago

Лукашенко заявив, що Захід бажає втягнути Білорусь у військові розбірки

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко продовжує спільну з Росією кампанію проти Заходу та України. Фейки про концентрацію військ…

37 хв. ago