Categories: Гламур

Кейт Міддлтон в осінньому образі вперше з’явилася після закінчення хіміотерапії

Кейт Міддлтон повернулася на публіку після завершення курсу хіміотерапії, продемонструвавши витончений осінній образ. Пресслужба принца та принцеси Уельських повідомила про появу подружжя 10 жовтня 2024 року в громадському центрі Саутпорта, де вони зустрілися з рятувальниками та родинами, постраждалими від трагічного нападу з ножем під час танцювального заняття в липні.

Кейт обрала для виходу довге коричневе пальто, яке доповнила темно-бордовою сукнею в горошок та підборами. Принц Вільям, який знову з’явився з бородою, одягнув сірий костюм, темно-бордовий светр і коричневі туфлі.

“Продовжуємо бути поруч з усіма в Саутпорті. Сьогоднішня зустріч з громадою стала потужним нагадуванням про важливість підтримки одне одного після немислимої трагедії. Ви залишитеся в наших думках і молитвах,” — зазначили принц і принцеса Уельські.

Це був перший вихід Кейт на публіку після того, як вона поділилася новинами про “полегшення”, яке відчула після закінчення лікування раку. Принцеса Уельська розповіла про свій діагноз у березні 2024 року, через два місяці після операції на черевній порожнині, і зізналася, що останні дев’ять місяців були дуже важкими для їхньої сім’ї.

Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Майбутня королева Великої Британії розповіла про свій діагноз рак у березні 2024, через два місяці після операції на черевній порожнині.

Коломієць Надія

Recent Posts

Секрети дачників:  де не можна садити озимий часник

Восени багато городників висаджують озимий часник й міркують над тим, як краще обрати для нього…

24 секунди ago

Флорида в темряві: Ураган “Мілтон” забрав 10 життів і залишив мільйони без світла

Ураган "Мілтон" приніс руйнівні наслідки для штату Флорида, де загинуло щонайменше 10 осіб, а більше…

4 хв. ago

Українців попередили: коли почнуть відбирати землю, якщо не оформили пай

Верховна Рада України ухвалила законопроєкт №11150 у повторному другому читанні з урахуванням пропозицій президента, який…

10 хв. ago

Вучич принизив Путіна

Глава Сербії Олександр Вучич продовжує дистанціюватися від російського диктатора Володимира Путіна після повномасштабного вторгнення РФ до України.…

13 хв. ago

Громадський транспорт пропонують зробити безкоштовним

У Києві розглядають амбітну ідею зробити проїзд у громадському транспорті безкоштовним для всіх. Така пропозиція…

17 хв. ago

Бабине літо триває: прогноз погоди на 11 жовтня

У Києві та області протягом 11 жовтня очікується погода без опадів. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Вітер буде південно-східний, 5-10 м/с. Температура…

24 хв. ago