Categories: Гламур

Кейт Міддлтон в осінньому образі вперше з’явилася після закінчення хіміотерапії

Кейт Міддлтон повернулася на публіку після завершення курсу хіміотерапії, продемонструвавши витончений осінній образ. Пресслужба принца та принцеси Уельських повідомила про появу подружжя 10 жовтня 2024 року в громадському центрі Саутпорта, де вони зустрілися з рятувальниками та родинами, постраждалими від трагічного нападу з ножем під час танцювального заняття в липні.

Кейт обрала для виходу довге коричневе пальто, яке доповнила темно-бордовою сукнею в горошок та підборами. Принц Вільям, який знову з’явився з бородою, одягнув сірий костюм, темно-бордовий светр і коричневі туфлі.

“Продовжуємо бути поруч з усіма в Саутпорті. Сьогоднішня зустріч з громадою стала потужним нагадуванням про важливість підтримки одне одного після немислимої трагедії. Ви залишитеся в наших думках і молитвах,” — зазначили принц і принцеса Уельські.

Це був перший вихід Кейт на публіку після того, як вона поділилася новинами про “полегшення”, яке відчула після закінчення лікування раку. Принцеса Уельська розповіла про свій діагноз у березні 2024 року, через два місяці після операції на черевній порожнині, і зізналася, що останні дев’ять місяців були дуже важкими для їхньої сім’ї.

Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

Майбутня королева Великої Британії розповіла про свій діагноз рак у березні 2024, через два місяці після операції на черевній порожнині.

Коломієць Надія

Recent Posts

В одній з областей посилять перевірки МСЕК і посилять розшук військовозобов’язаних

У Хмельницькій області посилять розшук тих, хто ухиляється від мобілізації, перевірять військово-лікарські комісії (ВЛК) та…

7 хв. ago

Українцям озвучили дату старту опалювального сезону 2024/2025: якими будуть тарифи

В Україні опалювальний сезон, якби це було до повномасштабної війни – розпочався б у середині…

15 хв. ago

В Україну повертаються заморозки та зливи: коли прийде різке похолодання

11 жовтня погода в Україні буде доволі теплою, але надзвичайний рівень пожежної небезпеки збережеться в…

18 хв. ago

“Ми на порозі чергової халепи”: DeepState повідомив невтішні новини з Курщини

Російські війська продавили лівий фланг Курського угруповання Сил оборони України. Про це повідомляє аналітичний проєкт DeepState.  "Вкрай жахливий…

19 хв. ago

Названо 6 рідкісних монет вартістю в сотні доларів, які шукають колекціонери

Багато колекціонерів цікавляться не лише національною валютою, а й іноземною. Рідкісні монети можуть коштувати сотні доларів. Видання gobankingrates назвало…

35 хв. ago

Не Ілон Маск: стало відом, хто насправді фінансує Starlink для України

Термінали Starlink, які використовуються в Україні, фінансуються не Ілоном Маском, а виключно Польщею. Цю інформацію…

47 хв. ago