Categories: Гламур

Принцеса Дубая випустила парфуми на честь розлучення з чоловіком (фото, відео)

30-річна принцеса Дубая, шейха Махра Мохаммед Рашид Аль Мактум, яка нещодавно оголосила про своє розлучення з чоловіком, шейхом Маною бін Мохаммедом бін Радхісом бін Мана Аль Мактумом, запустила нову лінію парфумів, яку вона влучно назвала “Divorce” (“Розлучення”). Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram, представивши підписникам перші фото і відео продукту.

В опублікованому ролику показано бите скло, що символізує розставання, чорну пантеру, букет чорних троянд, прикрашений перлинами, і такого ж кольору пелюстки.

Флакон парфумів має прямокутну форму і виконаний з чорного матового скла з білим написом.

На фото Махра позує в білому костюмі, тримаючи в руках парфум.

Фото: mahraxm1
Фото: mahraxm1

У липні дочка правителя Дубая шейха Мохаммеда бін Рашида Аль Мактума оголосила про своє розлучення з чоловіком, звернувшись до нього через Instagram.

“Оскільки ти зайнятий іншими супутницями, я цим оголошую про наше розлучення. Я розлучаюся з тобою, я розлучаюся з тобою і я розлучаюся з тобою. Бережи себе. Твоя колишня дружина”, — написала вона.

У своєму повідомленні вона, мабуть, використовувала практику ісламського розлучення або потрійного талака, коли чоловіки-мусульмани можуть розлучитися з жінками, просто заявивши про свій намір тричі усно.

Фото: Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum

Потрійний талак не є варіантом для жінок відповідно до ісламського закону, який свідчить, що жінки можуть в односторонньому порядку домагатися розлучення тільки через процес, який називається “хула”. Це передбачає, що заміжня жінка подає офіційну заяву до суду і посилається на вагому причину для початку процедури розлучення.

Пара одружилася в травні минулого року, і в них є донька, яка народилася через рік після весілля. Через два місяці після її появи на світ батьки дівчинки розлучилися. Пара відписалася одне від одного в соціальних мережах після оголошення про розлучення і видалила всі публікації, де вони з’являлися разом, зі своїх сторінок.

Шейха Махра — дочка шейха Мохаммеда бін Рашида Аль Мактума і Зої Григоракос. Вона також є однією з 26 дітей шейха. Шейх Мохаммед — правитель Дубая, віцепрезидент і прем’єр-міністр Об’єднаних Арабських Еміратів, а також один із найбільших землевласників Великої Британії, який володіє більш ніж 40 000 гектарів у Лондоні, Шотландії та Ньюмаркеті.

Махра закінчила університет у Лондоні торік, здобувши ступінь з міжнародних відносин. Вона — затята прихильниця прав жінок.

Шейх Мана, колишній чоловік Махри, — відомий підприємець, якого фотографували з легендарним футболістом Роналдіньйо і скандальною особистістю в соціальних мережах Ендрю Тейтом.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

В Україні не лишилося людей без психічних розладів, – експерт

В Українській державі на сьогодні не залишилося людей, яких би не торкнулися психічні розлади. Серія…

3 хв. ago

Експерт  розказав, чому Путін не спішить відбивати Курщину

Зараз активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – в Курській області країни-агресорки Росії та в…

10 хв. ago

12-річний хлопчик «здолав» 200-кілограмового ведмедя, щоб урятувати життя батька

У США 12-річний Оуен Бейєрман врятував свого батька Раяна під час полювання від нападу величезного…

11 хв. ago

Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

36-річна бразилійка Сьюеллен Кері на початку цього року вийшла заміж за себе, але через деякий…

22 хв. ago

Кейт Міддлтон повернулася до роботи після лікування від раку

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше після завершення лікування від раку повернулася до виконання своїх обов'язків. Вона провела…

22 хв. ago

Інсайдер розкрив, яке майбутнє для молодших дітей хочуть принц Вільям і Кейт Міддлтон

Британська принцеса Кейт Міддлтон і принц Вільям ще з самого народження кожного з трьох своїх дітей готували їх до…

28 хв. ago