Categories: Гламур

Кронпринц Йорданії Хусейн та принцеса Раджва вперше стануть батьками

Старший син короля Йорданії, кронпринц Хусейн, та його дружина Раджва очікують на народження першої спільної дитини. Про це монарша родина повідомила в соцмережах.

У заяві Королівського хашимітського суду йдеться: “Королівський хашимітський суд із задоволенням повідомляє, що їхні королівські високості кронпринц Аль-Хусейн бін Абдалла II і принцеса Раджва аль-Хусейн очікують на народження своєї першої дитини цього літа”.

Пара одружилася на розкішній церемонії у червні 2023 року, свідками якої були близько 140 гостей, зокрема король Данії Фредерік і королева Мері, Кейт Міддлтон та принц Вільям та інші монарші гості.

Після церемонії молодята, які оголосили про свої заручини в серпні 2022 року, вирушили з палацу Захран до палацу Аль-Хусейнія на весільний прийом у процесії, відомої як Червоний кортеж.

Кронпринц Хусейн та принцеса Раджва Фото: Instagram Royal Hashemite Court

Дружина майбутнього короля Йорданії зʼявилася у важливий день в атласній сукні Elie Saab з драпіруванням на одне плече та довгим шлейфом. Раджва доповнила весільний образ блискучою діамантовою тіарою та прозорою фатою.

Кронпринц Хусейн та принцеса Раджва Фото: Instagram queenrania

Зазначимо, що Хусейн — старший син короля Йорданії Абдалли ІІ та королеви Ранії. Він стане наступним йорданським монархом.

Раджва — архітекторка із Саудівської Аравії. Вона походить з багатої родини бізнесмена Халеда М. Аль-Саїфа. Втім, батько принцеси помер у 2024.

Дружина кронпринца здобула ступінь у Сіракузькому університеті в Нью-Йорку і навчалася в Інституті дизайну та мерчандайзингу моди в Лос-Анджелесі після здобуття середньої освіти в Саудівській Аравії.

Син короля Абдалли ІІ закінчив престижний Джорджтаунський університет у Вашингтоні, і служив в армії після закінчення британської військової академії Сандхерст у 2017 році.

Ольга Степанова

Recent Posts

Виїзд чоловіків призовного віку за кордон: чи перевірятимуть оновлення даних

У Державній прикордонній службі України запевняють, що не перевірятимуть оновлення військово-облікових даних у чоловіків призовного…

1 хв. ago

Не тільки співробітники ТЦК: хто тепер може вручати повістки – довгий список

Не забудьте, що з 18 травня всі військовозобов'язані повинні оновити свої дані. Деталі щодо того, що прописано…

39 хв. ago

Землю виснажує затяжна магнітна буря: її потужність зросте ще більше

До 21 травня Землю продовжать накривати магнітні бурі, які почалися ще 10 травня та були найсильнішими за…

50 хв. ago

Стане “золотою”? Експерти прогнозують стрімкий ріст тарифу на воду з 1 червня

В Україні останні місяці активно обговорюють подорожчання електроенергії для населення, але з 1 червня 2024 року…

1 годину ago

Наклали чотири шви: стали відомі подробиці стану здоров’я Усика після перемоги над Ф’юрі

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про…

1 годину ago

Існує щось гірше: колишній розвідник з Пентагону заявив, що боятись треба не прибульців

Колишній мисливець за НЛО, фізик та розвідник Шон Кіркпатрік, який працював у Пентагоні, занурився в…

1 годину ago