Categories: Гламур

Обличчя зі шрамом: у Анджеліни Джолі новий чоловік для червоних доріжок

Анджеліна Джолі презентувала фільм «Без крові» на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. На килимову доріжку TIFF Анджеліна вийшла в компанії сина Пакса, який нещодавно зазнав серйозних травм у ДТП у Каліфорнії. Джолі обрала образ total black у стилі Старого Голлівуду.

Акторка одягла сукню без рукавів з драпіруванням нижче стегон і спідницею-русалкою до підлоги з невеликим шлейфом. Вбрання доповнили оперні рукавички в тон, що доходять до ліктів, а також відповідні класичні човники на шпильці. Джолі відмовилася від коштовностей на користь автентичності монохромного образу.

Анджеліні зробили гламурний макіяж з акцентом на очі й нюдовим блиском для губ. Її волосся розділили проділом посередині та залишили вільно струмувати по спині. Пакс у білій сорочці з краваткою і чорному костюмі мав гармонійний вигляд із зірковою мамою. Аутфіт завершили сонцезахисні окуляри та лакові туфлі.

Анджеліна Джолі презентувала свій новий фільм. Фото: Getty Images

На лобі молодого чоловіка помітили глибокі шрами, а його рука була загіпсована. Це стало першою появою хлопця на доріжці після аварії. 29 липня 2024 року на жвавому перехресті в Лос-Анджелесі він на електровелосипеді врізався в автомобіль, що зупинився на світлофорі. Хлопець був без шолома, він знепритомнів під час падіння, вдарившись головою об асфальт. Понад тиждень Пакс перебував у лікарні та після виписки продовжує курс відновлення.

У гіпсі та зі шрамами. Фото: Getty Images

Нещодавно Пакса вперше помітили на публіці після ДТП. Зірка «Малефісенти» склала синові компанію під час ланчу в Беверлі-Гіллз. Тоді рука хлопця також була в гіпсі, але шрамів на обличчі не було видно, бо він натягнув на очі панамку з написом «Miracle», що перекладається як «Диво». Те, що син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта вижив в аварії, дійсно можна назвати щасливим збігом обставин. Друзі Пакса давно б’ють на сполох, оскільки він ганяє на своєму байку без шолома. З’ясувалося також, що за два місяці до інциденту він розбив у ДТП автомобіль Tesla.

Диво. Фото: BackGrid

На килимовій доріжці також з’явилася виконавиця головної ролі у фільмі «Без крові» Сальма Хаєк. 58-річна мексиканська зірка мала приголомшливий вигляд у сукні винного кольору. Партнером акторки за проєктом став Деміан Бічір, а Джолі виступила режисеркою. Це екранізація однойменного роману італійського письменника Алессандро Барікко. У центрі сюжету дівчинка Ніна, на очах у якої вбивають її батьків. Через багато років головна героїня випадково зустрічає вбивцю.

Сальма Хаєк. Фото: Getty Images
Коломієць Надія

Recent Posts

Нідерланди хочуть відмовитись від міграційних правил Євросоюзу

Уряд Нідерландів повідомив Єврокомісію про намір відмовитись від дотримання міграційних правил Європейського Союзу. Про це заявила Міністерка…

8 хв. ago

Вбивця здоров’я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Коли справа доходить до смаження, вибір правильної олії для смаження має вирішальне значення як для…

12 хв. ago

В Україні не лишилося людей без психічних розладів, – експерт

В Українській державі на сьогодні не залишилося людей, яких би не торкнулися психічні розлади. Серія…

18 хв. ago

Експерт  розказав, чому Путін не спішить відбивати Курщину

Зараз активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – в Курській області країни-агресорки Росії та в…

25 хв. ago

12-річний хлопчик «здолав» 200-кілограмового ведмедя, щоб урятувати життя батька

У США 12-річний Оуен Бейєрман врятував свого батька Раяна під час полювання від нападу величезного…

26 хв. ago

Кейт Міддлтон повернулася до роботи після лікування від раку

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон вперше після завершення лікування від раку повернулася до виконання своїх обов'язків. Вона провела…

37 хв. ago