Categories: Гламур

Стає схожим на батька: Патрік Шварценеггер продемонстрував накачані біцепси

Син легендарного “Термінатора” Патрік Шварценеггер посилено тренується в спортзалі і не соромиться демонструвати свої м’язи, намагаючись бути схожим на батька, на повідомляє Daily Mail.

30-річний актор-початківець з гордістю поділився з шанувальниками “літніми досягненнями”, напружуючи перед камерою свої накачані біцепси після виснажливого тренування. Шварценеггер-молодший зігнув праву руку як бодібілдер, закотивши рукав своєї білої футболки на плече, щоб передплатники могли краще розгледіти його мускулисту праву руку. На знімку він позував у кепці задом наперед, сірих спортивних штанях і годиннику Apple Watch.

Патрік Шврценеггер Фото: instagram.com/patrickschwarzenegger

У коментарях шанувальники оцінили його фізичну форму і зазначили, що він стає схожим на свого батька. Патрік — один із чотирьох дітей зірки бойовиків Арнольда Шварценеггера і Марії Шрайвер. Наразі готується зіграти колишню зірку футболу Тіма Тібоу в новому серіалі телеканалу FX “Американська спортивна історія”. Спортивний антологічний серіал буде присвячений трагічній історії покійного колишнього гравця “Нью-Інгленд Петріотс” Аарона Ернандеса, якого звинуватили в 2013 році у вбивстві. Його зіграє Джош Андрес Рівера.

Для того, щоб бути схожим на героя своєї ролі, Патрік, маючи вагу 81,6 кілограма і зріст 185,42 сантиметрів, він, найімовірніше, буде набирати вагу завдяки зростанню м’язів, оскільки футболіст Тібоу важив близько 115 кілограмів при зрості 190,5 сантиметрів.

Серіал, що складається з 10 епізодів, стане четвертою частиною франшизи “Американська історія” і транслюватиметься на кабельному каналі FX.

Ольга Степанова

Recent Posts

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

3 хв. ago

Рослини “розмовляють” одна з одною, і ми зможемо незабаром вивчити їхню мову – науковці

Багато хто сприймає рослини як мовчазні та пасивні, проте сучасна наука показує, що ці зелені…

12 хв. ago

Норвегія виявила високий рівень радіації з Чорнобилю: що сталось насправді

Влада Норвегії заявила про підвищення рівня радіації біля арктичного кордону з Росією. В Осло заявили, що високий…

24 хв. ago

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати

Капітан Лев Пашко, відомий як "Хорус" та герой України, висловився про мобілізацію в Україні в інтерв'ю для…

33 хв. ago

Прогноз погоди на осінь 2024: скільки триматиметься тепло і коли прийдуть зливи

Цьогоріч вересень та жовтень будуть на 2-3 градуси тепліші, ніж зазвичай. Загалом середньомісячна температура повітря…

44 хв. ago

Безугла вимагає відставки Умєрова та Сирського: у чому причина

Скандальна народна депутатка Мар’яна Безугла заявила про необхідність відправити у відставку міністра оборони Рустема Умєрова…

53 хв. ago