Categories: Гламур

Голі в тренді: хто із зірок на Met Gala 2024 повторив скандальні образи Б’янки Цензорі

29-річна Б’янка Цензорі, дружина 46-річного репера Каньє Веста, яка неодноразово епатувала публіку появою в прозорих речах без спідньої білизни і дивних конструкціях, що мало що приховують, схоже, таки задала новий тренд на оголення. Принаймні, на балу Met Gala 2024, а особливо на афтепаті деякі зірки першої величини продемонстрували вбрання, явно натхненні австралійкою. 

Doja Cat

Співачка Doja Cat і дизайнер Гурам Гвасалія — тандем, який можна назвати абсолютною копією пари Цензорі-Вест. Артистка, така ж фігуриста, як і Б’янка, останнім часом не раз була помічена у вбраннях, що частково або повністю копіюють образи місіс Вест. Зокрема, на килимовій доріжці Met Gala 2024 вона позувала в довгій мокрій сукні-футболці від Vetements, яка нескромно облягала її фігуру, надавши образу загалом перчинки.

Неповторний оригінал Фото: kanyewest/instagram

Як тут не згадати обтислий топ з “мокрим” ефектом і написом WET (мокрий) на голі груди, в якому розгулювала Бьянка.

На афтепаті заходу Doja Cat і зовсім віджигала в прозорих капронових колготках і такому ж топі. На відміну від Цензорі, вона все ж одягла труси тілесного кольору, а ось бюстгальтер проігнорувала, демонструючи публіці шрами від пластичних операцій зі збільшення бюста.

Doja Cat підхопила естафету у Бьянкі Цензорі Фото: Getty

Раніше того ж дня вона одягла прозоре пончо, що нагадує фіранку для душу, після того, як Бьянка, як відомо, знялася оголеною під таким же прозорим плащем.

Рита Ора

33-річна на захід Ріта вибрала культовий образ, одягнувши сукню Tom Ford у стилі Tom Eerebout. Сама сукня була сітчастим боді, поверх якого висіли нитки намиста різних відтінків чорного, рожевого, помаранчевого, бірюзового і білого кольорів.

Коли співачка стояла боком, здавалося, що намистини просто вдягнуті на голе тіло, а силует підозріло нагадував вбрання Б’янки на Тижні моди в Парижі, коли вона з’явилася там у шкіряному боді, абияк скріпленому на плечах, що демонструє мінімум іншого одягу на ній.

Б’янка Цензорі Фото: Getty

На афтепаті Рита ще раз повторила образ Б’янки, прозоре вбрання з квітковим візерунком з бісеру, яке ледь закривало її промежину. Щоправда, білизна, нехай і майже невидима, була присутня.

Обидва рази Ора уклала свої темні локони в мокру стрижку, що нагадує коротку, зализану зачіску, яку часто носить Б’янка.

FKA Twigs

Британська співачка FKA Twiggs з’явилася на заході майже повністю оголеною в прозорій розшитій бісером сукні та білому мотузковому пальті від Georgia Pendlebury. Вона прикрасила свій образ дорогоцінним камінням на голові та волоссі й додала до ансамблю біле взуття на гігантській платформі від Giuseppe Zanotti.

Серед інших зірок, які були на балу напівголими, — Емілі Ратаковскі, Віллоу Сміт та інші.

Ольга Степанова

Recent Posts

Відключення світла 21 травня – хто і коли буде без світла – заява Укренерго

У вівторок, 21 травня, в усіх українських регіонах запровадять графіки відключення електропостачання. Вони торкнуться як промислових,…

8 хв. ago

У Раді вже цього тижня можуть ухвалити нові кадрові зміни: яких міністерств торкнуться

У Верховній Раді на цьому пленарному тижні можуть ухвалити низку кадрових рішень. Зокрема, депутати можуть обрати…

15 хв. ago

Через мобілізацію: на кордоні затримали брата скандального експрокурора

У четвер, 16 травня, на пункті пропуску "Шегині – Медика", що на кордоні з Польщею…

26 хв. ago

Мільйонер розбив свій суперкар вартістю $380 тисяч, щоб покарати злодія

64-річний мільйонер розбив свій спорткар Lamborghini вартістю 300 000 фунтів стерлінгів (близько 15 млн грн) під час…

37 хв. ago

Загибель президента Ірану: в Туреччині розкрили дивну деталь про гелікоптер Раїсі

Гелікоптер, який перевозив президента Ірану Ібрагіма Раїсі, "не випромінював жодного сигналу". Про це повідомив міністр транспорту Туреччини…

48 хв. ago

Замах на Фіцо: у лікарні розповіли про його стан

Стан прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо стабільний, і він одужує, повідомили в понеділок лікарі, які його лікують, оскільки…

55 хв. ago