Categories: Гламур

Мовчання за гроші: зірки відкупляються від скандалу з вечірками P. Daddy

Адвокат Тоні Бузбі, який представляє інтереси у справі проти репера Шона Комбса (відомого як Puff Daddy), заявив, що деякі знаменитості вже заплатили жертвам, щоб ті не розголошували їхні імена. Він стверджує, що ці зірки хотіли уникнути участі у скандалі навколо Комбса, якого звинувачують у серйозних злочинах, таких як торгівля людьми, сексуальне насильство та рекет.

Шон Комбс був заарештований 16 вересня, і його звинувачення спричинили хвилю паніки серед багатьох відомих людей Голлівуду. Багато знаменитостей відвідували його відомі “білі вечірки”, на яких, можливо, відбувалися незаконні дії. За словами Бузбі, зірки, що були присутні на цих заходах, тепер роблять усе можливе, щоб їхні імена не спливли у зв’язку з цими злочинами.

“Усі хочуть знати, хто ще з відомих людей може бути замішаний у цьому скандалі. Але ми не поспішаємо з оприлюдненням імен, поки не зберемо всі докази, тому що це може викликати серйозний резонанс”, — пояснив Бузбі на прес-конференції.

Адвокат також повідомив, що він звернувся до інших знаменитостей та впливових осіб, щоб дати їм шанс вирішити ситуацію з жертвами без публічного розголосу. 

“У кожному окремому випадку, особливо в таких випадках, оскільки це в інтересах жертви, ми намагаємося вирішити ці питання без подання публічного позову. Ми вже зробили це з кількома людьми, про багатьох з яких ви чули раніше”, — пояснив Бузбі. 

Бузбі розповів, що кілька знаменитостей вже заплатили жертвам гроші, щоб уникнути судових процесів. Він обіцяє продовжувати розслідування і не залишати без уваги тих, хто був причетний до цих злочинів, навіть якщо вони намагаються сховатися за своїми грошима і впливом.

Коломієць Надія

Recent Posts

Прийняв за сміття. Працівник музею в Нідерландах випадково викинув артоб’єкт

У скляному ліфті Художнього музею Ліссера, Нідерланди, було виставлено артоб'єкт художника Александра Лаве під назвою «Всі…

2 хв. ago

Українцям масово відмовляють у субсидіях: які можуть бути причини

У разі наявності заборгованості за комунальні послуги виплати субсидії будуть припинені. Однак їх можна відновити після погашення…

9 хв. ago

Чергова підніжка від США: Байден відмовився їхати в Німеччину на «Рамштайн»

Президент США Джо Байден відклав свій візит до Німеччини через ураган "Мілтон", який найближчим часом…

18 хв. ago

Жодних заборон: як мобілізують чоловіків віком 50-60 років

В Україні тривають мобілізаційні процеси, відповідно до яких до українського війська призивають чоловіків віком від…

25 хв. ago

Небезпечний вірус поширюється світом. Чи варто Україні чекати на зараження

З кінця вересня 2024 року, окрім вірусу Nipah, світові може загрожувати спалах не менш небезпечної інфекції.…

27 хв. ago

Нацбанк оштрафував український банк з власником з Китаю на 14 мільйонів гривень

Національний банк України у вересні 2024 року застосував заходи впливу до трьох банків та п’яти…

35 хв. ago