Categories: Гламур

Інсайдер розповів, чому Голлівуд боїться Puff Daddy навіть у в’язниці

Багато знаменитостей, які дружили з Puff Daddy (Шон Комбс) і були гостями його “білих вечірок”, бояться його, попри те, що вже кілька тижнів він перебуває під вартою у федеральній установі за звинуваченням у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації та за кількома цивільними позовами. Про це таблоїду People розповіло власне джерело.

“Він такий могутній. Усі боялися перечити йому. Навіть попри те, що зараз він за ґратами, він усе ще такий могутній. Ми всі знали це ще тоді. Він неймовірно розумний. Він знає багато людей, і він допоміг багатьом людям — тож багато людей йому зобов’язані. Він це знає”, — стверджує інсайдер.

Він додав, що Diddy був схиблений на контролі за всіма і всім. Це часто приписували його творчому генію.

Тимчасом репер продовжує заперечувати будь-які звинувачення проти нього. Його адвокатам уже двічі відмовили у звільненні Комбса під заставу в $50 мільйонів.

Мати Шона звернулася до ЗМІ з проханням перестати засуджувати й обговорювати її сина доти, доки він не виступить у суді. 84-річна Дженіс Смоллс Комбс додала, що для неї стало ударом те, що він бив колишню дівчину Кессі Вентуру, однак вважає, що його згода на мирне врегулювання з потерпілою відкрила шлях для охочих на ньому нажитися.

Натомість голлівудські зірки відхрещуються від дружби з репером. Актор Ештон Катчер, який мав добрі стосунки з Шоном, уже заявив, що шкодує про їхню дружбу, а Кім Кардаш’ян найняла адвокатів, щоб захистити себе в разі можливих неприємностей.

Арешт Puff Daddy призвів до того, що сім’я Тупака Шакура, убитого 1996 року, вирішила відновити розслідування його смерті. Минулого року один із затриманих у цій справі, Дуейн “Кеффі Ді” Девіс, заявив, що Комбс заплатив мільйон доларів за ліквідацію артиста.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

У школах запроваджуються нові суворі правила: справа дійде до поліції

Міносвіти та науки України запустило нову ініціативу, спрямовану на вирішення проблеми необґрунтованих перепусток занять у…

6 хв. ago

Іран зібрав атомну бомбу: як Близький Схід наблизився до ядерної війни

Судячи з повідомлень преси, Іран провів перші ядерні випробування. Для блогера Івана Яковини це означає,…

14 хв. ago

Жах у плоті. Ледь помітний ураган Мілтон за лічені години перетворився на рекордний шторм (фото)

Раніше цього року дослідники попередили, що на нас чекає особливо екстремальний сезон штормів в Атлантиці. Ба більше,…

25 хв. ago

6 пільг для пенсіонерів, про які мало хто знає: що ви проґавили

В Україні діють пільги для пенсіонерів, про які мало відомо. Люди похилого віку можуть навіть…

34 хв. ago

Вічно молоді та привабливі: жінки з цими іменами не старіють, роки їм лише на користь

Ці жінки мають потужну енергетику, тому до глибокої старості залишаються молодими. Розповідаємо, жінки з якими…

42 хв. ago

30 днів на сплату: нардепи пропонують запровадити “заочні” штрафи за відмову від виклику ТЦК

Народні депутати пропонують надати можливість територіальним центрам комплектування і соціальної підтримки накладати "заочні" штрафи без складання протоколу…

49 хв. ago