Categories: Гламур

Модна битва. 5 найстильніших образів голлівудських зірок, які захочеться повторити

Часто голлівудські зірки стають прикладом для наслідування, коли стоїть питання моди і стилю. Останній тиждень для них виявився інтенсивним на реалізацію своїх ідей в одязі на таких світових заходах як Венеційський кінофестиваль 2024, Тиждень моди в Нью-Йорку, Міжнародний кінофестиваль в Торонто 2024 тощо.

Ріанна із задоволенням відвідала 11-ту церемонію вручення премії Fashion Media Awards у напівпрозорій сукні, Дженніфер Лопес з’явилася на кінофестивалі в Торонто у відвертому платті й змусила мережу говорити про себе, а Періс Гілтон на показ мод прийшла в яскравому образі з драпіруванням. OBOZ.UA зібрав найкращі з них.

Як ми вже зазначили, співачка весело провела час на врученні премії Fashion Media Awards від Daily Front Row у Нью-Йорку у п’ятницю, 6 вересня. Вона одягнула блідо-рожеву сітчасту сукню в обліпку, яка сягала колін. Утім, тіло прикривала корсетна підкладка. Щоб не змерзнути у вже осінню погоду артистка накинула об’ємну шубку рожевого кольору.

Мережа була шокована образом Дженніфер Лопес, коли вона вирішила відвідати прем’єру фільму “Нестримні” на Міжнародному кінофестивалі 2024 в Торонто, Канада. Акторка одягнула відверту “сукню помсти”, яка оголювала її стегна та ребра. Чимало фанатів шуткували, що відповідний образ вона обрала, щоб позлити колишнього чоловіка Бена Аффлека.

Акторка і модель також приєдналася до Ріанни на Тижні моди в Нью-Йорку. Гілтон святкувала прем’єру свого нового альбому Infinite Icon у фірмовому рожевому відтінку. Формат її сукні зараз доволі популярний серед молоді, а саме драпіруванням й вирізом в області живота.

Поп-співачка прийшла підтримати свого хлопця Тревіса Келса на змагання з футболу у Канзас-Сіті, США, у total-джинсовому образі, якого стилісти чомусь закликають остерігатися.

Співачка не вперше обирає зручний одяг для виходів в люди. На Венеційський кінофестиваль 2024 вона одягнула чорний образ з класичних штанів і футболки. Що цікаво, у цей же день зірка затьмарила усіх об’ємною сукнею і капелюхом з ріжками.

Коломієць Надія

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

45 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

47 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

49 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

50 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

53 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

54 хв. ago