Categories: Гламур

Вперше після розриву з Джолі: Бред Пітт показав нову обраницю (фото)

Знаменитий американський актор Бред Пітт, донька якого відмовилася від його прізвища, вперше з’явився на публіці зі своєю дівчиною – 31-річною дизайнеркою ювелірних прикрас Інес де Рамон. Пара разом відвідала Гран-прі Великої Британії в Сільверстоун.

Як пише видання Independent, вперше чутки про роман знаменитостей поширилися у 2022 році. І лише після 2 років стосунків 60-річний актор та дизайнерка з’явилися на публіці.

Інес обрала для важливої події блакитну сукню та чорні черевики. Натомість її коханий вирішив приміряти яскравий образ. Бред вирізнявся з натовпу завдяки своєму жовтому жакету, світлим штанам. Це все він доповнив капелюхом і окулярами.

Бред Пітт та Інес де Рамон / фото Getty Images

Варто вказати, що Інес – це перша жінка Пітта після скандального розлучення з Анджеліною Джолі. Раніше про роман зірок розповідали лише інсайдери, однак зараз вони офіційно підтвердили стосунки.

“Правду кажучи, Бред деякий час був готовий зробити пропозицію. Він такий щасливий з Інес. Бред зустрів її в ідеальний момент, встигнувши подорослішати після розлучення”, – зазначав інсайдер, пише Daily Mail.

Бред Пітт та Інес де Рамон / фото Getty Images

Переломним моментом у стосунках з Інес став переїзд дівчини до актора декілька місяців тому. Як розповідали джерела, Пітт впевнений, що зможе побудувати міцний шлюб з новою коханою.

До слова, процес розлучення з Джолі Пітт розпочав ще у 2016 році. Однак досі тривають суди про поділ майна та опіку над дітьми. У шлюбі вони прожили 5 років і виховують 5 дітей. До цього знаменитість був одружений з акторкою Дженніфер Еністон.

Бред відомий оскароносний актор, який зіграв ролі у культових стрічках, зокрема, “Бійцівський клуб”, “Швидкісний потяг”, “Ігри розуму”, “Одинадцять друзів Оушена”, “Містер і місіс Сміт”, “Одного разу в… Голлівуді”.

Ольга Степанова

Recent Posts

Якщо нафтову інфраструктуру Ірану знищать, ціна на нафту швидко перевищить 200 доларів

У разі знищення нафтової інфраструктури Ірану, нафтові ф'ючерси можуть зрости до більш ніж $200 за…

5 хв. ago

“Страшна заруба”. Фронт може обвалитися через 3-4 місяці, якщо Україна не почне переговори – Арестович

Якщо Україна не ініціює мирні переговори, через три-чотири місяці фронт може впасти. Про це заявив…

11 хв. ago

Дівчина Дурова заявила, що через його арешт, вона втратила дитину

Юлія Вавилова, яка супроводжувала засновника Telegram Павла Дурова до Парижа, де його заарештували, розповіла, що під час цих…

19 хв. ago

Тейлор Свіфт очолила рейтинг найбагатших жінок-музикантів

Відома американська співачка Тейлор Свіфт стала найбагатшою жінкою-музикантом у світі. Про це повідомляє видання Forbes. Статки Свіфт оцінили у 1,6…

23 хв. ago

ЄС відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України

Європейський Союз відмовляється від нинішньої системи військової підтримки України. Про це пише польский портал RMF24. Автори вказують,…

34 хв. ago

Зниження мобілізаційного віку до 20 років: нардеп відповів, чи готують в Раді рішення

Станом на сьодні Верховна Рада не обговорює питання зниження мобілізаційного віку до 20 років. Крім цього, це…

36 хв. ago