Categories: Гламур

Відчути її: Анджеліна Джолі розповіла, як навчилася приймати свій вік

49-річна зірка, яка грає оперну співачку Марію Каллас у біографічній драмі «Марія», пояснила, як певні аспекти фільму співвідносяться з її власною реальністю. Джолі запевнила, що не переживає через вік. Навпаки, вона перебуває в гармонії з ним.

«Мені 49. Зараз я почуваюся зрілою жінкою. І я це приймаю», – заявила Анджеліна.

Я почуваюся зрілою жінкою. Фото: Getty Images

Володарка «Оскара» знайшла особливу властивість опери. Цей жанр особливо допомагає справлятися з емоціями, пояснила Джолі. Зараз це, ймовірно, необхідно їй, як ніколи. Акторка продовжує судитися з колишнім чоловіком Бредом Піттом, а також допомагає відновитися синові Паксу після аварії.

«Коли я була молодшою, були певні музичні твори та певні звуки, які відповідали тому, що я відчувала: я закохувалася, або мені було цікаво це, або щось ще, що я переживала. Немає нічого кращого, що відповідало б тому, що ти відчуваєш, як опера. Деякі твори настільки прекрасні, настільки сповнені надії й туги!», – зазначила Джолі.

Джолі полюбила оперу. Фото: Getty Images

Анджеліна не була добре знайома з оперною музикою до того, як почала зніматися в «Марії». Кінозірка пояснила це особливостями сприйняття мистецтва в США, а саме – в Лос-Анджелесі. Вона запевнила, що опера значно вплинула на її життя.

«Я виросла в Америці. В інших країнах розуміють, наскільки вона суттєва і важлива, і це набагато більша частина культури, але не там, де я виросла. Мене познайомили з Марією, але це було повне відкриття цієї нової форми мистецтва, яка прийшла і змінила моє життя і навчила мене всіх різних опер. Я сподіваюся, що більшість людей, як би вони не ставилися до фільму, відкриють для себе її та дозволять собі відчути її, і спробують заспівати її. Якщо я зможу це зробити», – зазначила артистка в інтерв’ю IndieWire.

Актрисі довелося навчитися співати. Фото: Getty Images

Багатодітна мати витратила місяці на підготовку до співу в картині. У неї було сім місяців занять оперою, викладачі та уроки італійської мови, а також команда підтримки. Анджеліна заплакала, коли побачила восьмихвилинну овацію за «Марію» на Венеційському кінофестивалі.

Коломієць Надія

Recent Posts

У британських поїздах заборонили додатки для знайомств

Один із найбільших залізничних операторів Великої Британії Northern вирішив обмежити можливість своїм пасажирам користуватися в…

4 хв. ago

8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків: її знайшли за 30 км від дому (відео)

У Бетфорді в штаті Огайо в США 8-річна дівчинка викрала позашляховик батьків і поїхала за…

6 хв. ago

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

30 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

39 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

46 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

51 хв. ago