Categories: Гламур

Весілля року: герцог Вестмінстерський Г’ю Гросвенор одружився з Олівією Генсон

Аристократ-мільярдер, сьомий герцог Вестмінстерський, Г’ю Гросвенор і Олівія Генсон 7 червня одружилися на світській весільній церемонії в Честерському соборі. Аристократ-мільярдер є одним із найбагатших людей Великої Британії, але сьогодні всі погляди прикуті до його прекрасної нової нареченої, повідомляє Мirror.

31-річна Олівія приголомшила весільною сукнею з довгим шлейфом від лондонської дизайнерки Емми Вікторії Пейн і завершила свій весільний образ тіарою Faberge Myrtle Leaf, яку всі наречені сім’ї Гросвенор одягають у день весілля. Її фата мала квіткові мотиви і окантовку від фати її прабабусі, яку вона носила приблизно 1880 року, включно із зубчастими краями і овальними формами. На фаті також зображені ініціали її і нареченого, а також дата весілля.

Під весільне вбрання Олівія взула темно-сині оксамитові туфлі, прикрашені величезними бантами на невисоких підборах. Букет Олівії склали з квітів, зібраних у садах сімейного будинку герцога, Ітон-холу. Наречена приїхала на одруження у вінтажному “Бентлі”. За традицією наречена увійшла в собор у супроводі свого батька.

Г’ю Гросвенор мав чепурний вигляд у чорному смокінгу, сірих у смужку широких штанях, двобортному жилеті та блакитній з білим коміром сорочці. Своє святкове вбрання наречений доповнив стильними чорними лакованими туфлями, краваткою в червоно-білу смужку і весільним букетом на лацкані смокінга.

За деякими оцінками, на заході були присутні понад 400 гостей, включно з принцом Вільямом, який виступив у ролі одного з їхніх приставів. Принцеса Кейт Міддлтон, яка проходить лікування від раку, через хворобу на церемонії не була присутня. Г’ю є хрещеним батьком сина Вільяма принца Джорджа і сина принца Гаррі Арчі.

Що відомо про нареченого і наречену

Пара познайомилася через спільного друга ще 2021 року. Вони зустрічалися понад два роки. Офіційно про заручини було оголошено у квітні 2024 року. Король Великої Британії Чарльз ІІІ є хрещеним батьком Г’ю Гросвенора.

Відомо, що статки 33-річного сьомого герцога, широко відомого друзям-аристократам як “Г’юї”, оцінюють у 10,42 мільярда фунтів стерлінгів, що робить його найбагатшою людиною у Великій Британії віком до 40 років.

Олівія, яка виросла в Лондоні й Оксфордширі, працювала у сфері екологічно чистих харчових продуктів і напоїв, останнім часом у лондонській компанії з виробництва ремісничих продуктів Belazu.

Ольга Степанова

Recent Posts

3,5-метровий Дракула з величезними крилами: названо найбільшу істоту на Землі, що літає (фото)

Історія Землі налічує понад 4,5 мільярда років і за цей час вона встигла стати домівкою…

8 хв. ago

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев під час…

16 хв. ago

Ізраїль готується до удару у відповідь на атаку Ірану: можлива дата

Ізраїльські військові готують "значну та серйозну" відповідь на ракетну атаку Ірану, яка відбулася минулого тижня.…

23 хв. ago

“Рандомайзер” і помилки в алгоритмах формування: що не так з повістками, які відправляють поштою

За допомогою Реєстру військовозобовʼязаних Міноборони формує повістки. Вони містять електронні підписи начальників ТЦК та СП…

32 хв. ago

Українці можуть жити в США під “тимчасовим захистом”: коли спливає його термін

У Сполучених Штатах зараз перебувають тисячі громадян України. Вони можуть жити та працювати там завдяки американській…

41 хв. ago

Зеленський розкрив, як спецназ СБУ готує наступний Рамштайн

Зараз триває робота політичних команд України та Сполучених Штатів для підготовки 25 зустрічі з питань…

49 хв. ago