Categories: Гламур

Олена Зеленська для зустрічі у Нормандії одягла символічну брошку: образ першої леді

Під час свого візиту до Франції Олена та Володимир Зеленські взяли участь у святкуванні 80-річчя висадки союзників у Нормандії. Для важливої події перша леді України вибрала образ, який гармоніював з військовим стилем її чоловіка, а доповнила вбрання символічною брошкою.

Володимир Зеленський на церемонії 6 червня постав у чорному світшоті з гербом України і штанах-карго військово-зеленого відтінку. Його дружина з’явилася у костюмі чорного кольору, що складається з прямих штанів і жакета приталеного силуету з великими накладними кишенями, та блузці хакі з великим бантом.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Свій образ Олена Зеленська доповнила брошкою у вигляді півника українського бренду Gunia Project. На створення аксесуара дизайнерів надихнув керамічний глечик-півник, який вцілів в одній з багатоповерхівок у Бородянці, що на Київщині після російських обстрілів. Він став одним із символів незламності українського народу. Як зазначено на сайті бренду, ціна брошки “Півник” – 6800 грн.

 Фото: guniaproject.com.ua

“D-Day – так у військовій справі позначають день початку військових операцій. Але найвідоміший “День Д” в історії був 80 років тому, 6 червня 1944 року, коли союзники здійснили висадку на узбережжі Нормандії, в окупованій нацистською Німеччиною Франції”, – написала перша леді в Instagram.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

“Сьогодні разом із президентом України під час нашого візиту до Франції маємо честь долучитися до вшанування цієї великої події, – додала вона. – Нині, через 80 років, коли вже Україна протистоїть новому нацизму, висадка союзників у Нормандії набуває нового символічного значення, нагадуючи світу про важливість спільних дій у боротьбі зі злом. Лише так, разом, його можна перемогти”.

На заході подружжя Зеленських вітали президент Франції Еммануель Макрон та його дружина Бріжит Макрон. Перша леді Франції з’явилася на публіці у білому монолуці Louis Vuitton.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді США Джилл Байден вибрала для церемонії темно-синій костюм американського бренду Adam Lippes, а королева Нідерландів Максима одягла сукню з великими гудзиками і капелюх.

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

 Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

6 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

19 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

34 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

34 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

46 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

58 хв. ago